Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2017 El consell d'administració d'ESPIMSA aprova que l'horari comercial del Mercat Central sigui de les 8.30 a les 21 hores

El consell d'administració d'ESPIMSA aprova que l'horari comercial del Mercat Central sigui de les 8.30 a les 21 hores

El consell d'administració d'ESPIMSA aprova que l'horari comercial del Mercat Central sigui de les 8.30 a les 21 hores

La proposta d’ampliar l’horari és de la Comissió Negociadora de Venedors del Mercat Central.
09/03/2017

El Consell d'Administració d'Espimsa celebrat ahir 8 de març va aprovar que l'horari comercial del remodelat Mercat Central de Tarragona sigui de 8.30 a 21 hores, per la petició realitzada per l'Associació de Venedors del Mercat Central. Aquesta petició es va aprovar per unanimitat a la reunió de la Comissió Negociadora de Venedors celebrada el passat 2 de març.

Els representants dels paradistes van demanar obrir abans de les 9 del matí, concretament a les 8.30 hores, i tancar a les 21.15 coincidint amb l'horari de tancament de la superfície comercial Mercadona.
Després de tractar el tema, la Comissió Negociadora de Venedors del Mercat Central i els representants d'Espimsa van acordar per unanimitat que l'horari comercial sigui de 8.30 a 21 hores. Ahir l'acord va estar aprovat pel consell d'administració d'Espimsa.

Cal recordar que el Reglament del Mercat Central de Tarragona aprovat definitivament en el Plenari del 24 d'abril del 2015, en el seu article 22 diu:
"Totes les concessions i espais cedits en dret d'ús del Mercat Central de Tarragona hauran d'estar obertes al públic ininterrompudament com a mínim de les 9 del matí a les 20 hores" i, també assenyala que l'Ajuntament podrà acordar excepcions justificades a aquest horari, sempre que no suposin un tracte desigual a situacions similars. També es va acordar que durant l'obertura interrompuda, de 9 a 20 hores, sempre hi hauria un mínim del 60 per cent de la superfície comercial oberta o del 60 per cent de les botigues obertes.

Segells de reconeixement d'administració oberta