Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2017 Els 21 joves emprenedors del programa Yuzz comencen a desenvolupar la seva idea de negoci

Els 21 joves emprenedors del programa Yuzz comencen a desenvolupar la seva idea de negoci

Els 21 joves emprenedors del programa Yuzz comencen a desenvolupar la seva idea de negoci

Els participants rebran cinc mesos de formació i opten a premis econòmics per tirar endavant la seva empresa
Els 21 joves emprenedors del programa Yuzz comencen a desenvolupar la seva idea de negoci Fotografia de grup a la presentació del programa.
24/01/2017

L’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili han posat en marxa la VIII edició de Yuzz “Joves amb idees”, que compta amb la participació de 21 joves emprenedors que han estat seleccionats per desenvolupar la seva idea de negoci. A finals de la setmana passada va tenir lloc la presentació del programa, amb la presència del conseller d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, el director de la Càtedra d’Emprenedoria de la URV, Pere Segarra i representants de SECOT. Aquest dimarts començaran les sessions de treball, que tindran lloc dos cops per setmana.

Yuzz ofereix als participants, joves d’entre 18 i 31 anys, cinc mesos de formació i assessorament per elaborar plans de negoci basats en idees de base tecnològica. Aquesta iniciativa està coordinada pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) amb el suport del Banco Santander i la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona i la URV. Als emprenedors se’ls oferirà un espai per treballar, formació gratuïta i tutorització personalitzada. A banda, tres d’aquests projectes tindran un premi econòmic d’entre 1.500 i 3.000 € i rebran assessorament al llarg de tres anys.

A més de desenvolupar la seva idea de negoci, els responsables dels millors projectes de tot l’Estat optaran a viatjar a Silicon Valley, per assistir al Fòrum Impulsa i, a la tornada, optar a finançament per posar en marxa el seu negoci.  

Aquesta serà la cinquena vegada que el programa YUZZ es desenvoluparà a Tarragona, un dels 49 centres que l'acullen a tot l'Estat. En les tres convocatòries precedents més de 100 joves han rebut formació. I ja són 19 les startups creades a partir del programa. A la ciutat el centre està ubicat a la seu de Tarragona Impulsa (Magatzem 2 de la Tabacalera).

En el conjunt de l’Estat, a les set edicions anteriors s’han creat més de 500 empreses i en el darrer any hi participen més 1.000 joves a 52 centres YUZZ repartits a Espanya i Argentina.

Per a més informació es pot consultar la pàgina web.

Segells de reconeixement d'administració oberta