Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2017 L'Ajuntament de Tarragona i ESPIMSA convoquen un concurs fotogràfic a Instagram

L'Ajuntament de Tarragona i ESPIMSA convoquen un concurs fotogràfic a Instagram

L'Ajuntament de Tarragona i ESPIMSA convoquen un concurs fotogràfic a Instagram

La convocatòria estarà oberta del 21 d’abril al 15 de maig
L'Ajuntament de Tarragona i ESPIMSA convoquen un concurs fotogràfic a Instagram Visita dels instagramers al Mercat Central
21/04/2017

Dintre de les diverses activitats que s’han organitzat per dinamitzar el nou Mercat Central, ESPIMSA convoca, a partir d'avui dia 21 d’abril, un concurs fotogràfic a Instagram a través del perfil que l’Ajuntament de Tarragona ha obert recentment en aquesta xarxa (http://instagram.com/tgnajuntament). L’objectiu de la iniciativa és el d’incentivar que els ciutadans mostrin la seva visió personal d’aquest equipament ciutadà, joia del nostre Modernisme remodelada recentment, i de la vida comercial i social que té lloc al seu interior.

Les persones que vulguin participar-hi podran publicar les imatges amb l’etiqueta #NouMercatTGN a la xarxa social Instagram des del 21 d’abril fins al 15 de maig de 2017 a les 23 h. Posteriorment, l’organització farà una preselecció de 5 imatges finalistes, les quals es compartiran al perfil d’Instagram de @tgnajuntament, per tal que els mateixos usuaris de la xarxa puguin decidir, amb els seus vots, les 2 guanyadores. Els premis s’atorgaran segons el nombre de m’agrada que rebin les fotografies i seran els següents:

  • Primer premi: un val de 100 euros per gastar a les parades del Mercat Central
  • Segon premi: un val de 50 euros per gastar a les parades del Mercat Central

D’altra banda, per complementar aquesta acció participativa 3.0, s’ha organitzat, a més, una visita per a instagramers aquest divendres, 21 d’abril, de 18 a 20 h. Els usuaris s’hi han inscrit prèviament a través d’Instagram i han pogut gaudir d’un recorregut que ha resseguit tant les parts de l’edifici obertes al públic com també algunes zones restringides, de treball intern, que habitualment només són accessibles per als treballadors. L’instawalk ha comptat amb el guiatge de personal tècnic d’ESPIMSA que ha intervingut en el procés de remodelació de l’edifici i també amb la presència d’Elvira Ferrando, presidenta de l'Empresa de Serveis i Promocions d'Iniciatives Municipals.

Per a Elvira Ferrando, “el fet d’organitzar accions participatives com aquesta és important per a nosaltres, perquè ens permeten donar una projecció del nou Mercat Central des d’un punt de vista totalment ciutadà; des de la pespectiva, doncs, d’aquells i aquelles que el viuen i el fan viure.”

Segells de reconeixement d'administració oberta