Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2017 Finalitza la segona edició del programa Tarragona Open Future amb la selecció de les tres empreses guanyadores

Finalitza la segona edició del programa Tarragona Open Future amb la selecció de les tres empreses guanyadores

Finalitza la segona edició del programa Tarragona Open Future amb la selecció de les tres empreses guanyadores

Petits Enginyers, Matrice3D i Kubykayac han resultat les guanyadores
22/03/2017

Els guanyadors de la 2a edició del programa d’acceleració d’empreses, Tarragona Open Future, han estat: Petits Enginyers, en primer lloc; Matrice3D, en segon, i Kubykayac, en tercer. Aquest va ser el veredicte del jurat format per representants d’ACCIÓ, Banc Sabadell, Wayra Barcelona, Telefònica, Ajuntament de Tarragona, Rio Longboards (empresa guanyadora de la 1a edició) i Digital Ventures Capital.

El  programa de suport a l’acceleració d’empreses el realitza  l’Ajuntament de Tarragona en col·laboració amb la xarxa Telefònica Open Future i la segona edició va començar el mes d’octubre amb 13 empreses. En aquests mesos, s’han fet 30 hores de tutories individuals per cada equip i 72 hores d’activitats grupals, durant les quals s’han tractat aspectes relacionats amb l’estratègia empresarial, de comercialització o d’estructura jurídica entre d’altres, i han arribat a la final 9 equips: Always in line, Treic Events, Learnia, Needask, Pumicco, Tripacto, Matrice3D, Kubykayac i Petits Enginyers.

Les tres empreses guanyadores rebran de l’Ajuntament, a través de Tarragona Impulsa, una beca de 3.000 € (pel 1r premi) i de 1.500€ (pel segon i tercer), a més de tres anys d’acompanyament amb el servei d’emprenedoria de Tarragona Impulsa.

Amb aquesta segona edició del programa, Open Future Tarragona es consolida al territori de la mà de Telefònica. Actualment, a Catalunya, Telefònica Open Future es troba a Cornellà i Tarragona.

 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta