Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2017 La jornada 'Indústria 4.0' explica aquest dijous les claus de la nova revolució industrial

La jornada 'Indústria 4.0' explica aquest dijous les claus de la nova revolució industrial

La jornada 'Indústria 4.0' explica aquest dijous les claus de la nova revolució industrial

Prop de 150 empresaris i tècnics participen en la jornada que està organitzada per Tarragona Impulsa i l'APEMTA.
La jornada 'Indústria 4.0' explica aquest dijous les claus de la nova revolució industrial Foto: Mauri
16/02/2017

Prop de 150 empresaris i tècnics participen avui a la ‘Indústria 4.0. La revolució econòmica des de la indústria’, que té lloc aquest matí a la Sala Eutyches del Palau de Congressos.

La jornada, adreçada especialment a les petites i mitjanes empreses del territori per explicar l’abast del nou paradigma industrial i les seves implicacions en l’àmbit de la formació, està organitzada per l’Ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Impulsa, i l’APEMTA (Associació Provincial d'Empresaris del Metall de la Província de Tarragona), a més de comptar amb la col·laboració d’EURECAT, ACCIÓ, PIMEC, Port de Tarragona, Izertis i Festo.

Durant la inauguració, el conseller d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, ha explicat que “conceptes com big data, ciberseguretat, impressions en 3 dimensions o realitat augmentada són i seran cada vegada més realitats indiscutibles per al teixit industrial del territori. Tots plegats hem de treballar per veure com aquest paradigma afectarà els negocis. En aquest sentit la formació de les noves generacions i el reciclatge dels treballadors actuals serà un dels factors clau i des de Tarragona Impulsa podem ajudar a afrontar aquests reptes”.

 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta