Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2017 La Nit Empresarial d'enguany se centrarà en els objectius de futur que s'obriran el pròxim 2018

La Nit Empresarial d'enguany se centrarà en els objectius de futur que s'obriran el pròxim 2018

La Nit Empresarial d'enguany se centrarà en els objectius de futur que s'obriran el pròxim 2018

La Nit Empresarial d'enguany se centrarà en els objectius de futur que s'obriran el pròxim 2018 Foto: Mauri
05/06/2017


La Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA) i l'Ajuntament de Tarragona centraran els actes de la trobada empresarial en esdeveniments com els Jocs Mediterranis del 2018. La informació de l'acte està disponible a: www.nitempresarial.cat

Futur, objectius i una mica d'humor per explicar tots els reptes que s'obren amb l'any vinent. Aquests són els tres eixos sobre els quals bascula la Nit Empresarial 2017, que enguany se celebrarà el pròxim 16 de juny al Palau Firal i de Congressos de Tarragona i que, sota el lema de "2018, tret de sortida" aplegarà diverses intervencions que tindran com a objectiu destacar quins són els horitzons que s'obren per al sector empresarial de les comarques de Tarragona per l'any vinent.

L'acte comptarà amb la ja tradicional entrega de Guardons i Reconeixements a les empreses que, durant el 2016, han destacat per la seva trajectòria i capacitat d'incidir en el territori. Enguany es lliuraran un total de 13 guardons i 12 reconeixements a diferents empreses. A més, aquesta part de l'acte s'acompanyarà de la intervenció de l'humorista tarragoní Javier Sancho, que ha compartit escenari amb Sant Millan i ha participat en programes de televisió com 'Sinvergüenzas' (Neox) i 'Sopa de Gansos!' (Cuatro i FDF).

La segona part de la trobada se centrarà en les inversions previstes en el territori i les seves repercussions i, en especial, es farà esment a les possibilitats que s'obren amb els Jocs Mediterranis, que Tarragona acollirà la durant la primavera del 2018. Així, el comissionat dels Jocs Mediterranis 2018 i de la Ciutat Intel·ligent, Javier Villamayor, intervindrà per explicar l'impacte de futur d'aquest esdeveniment. En aquest bloc també hi haurà una taula rodona que comptarà amb les intervencions d'atletes que han viscut l'experiència olímpica, com Santiago Esteva (natació), Sílvia Fontana (natació), Antoni Pinilla (futbol) i Eladi Vallduví (tir).

A banda, es preveuen les intervencions del president de Foment del Treball Nacional, Joaquim Gay de Montellà, i del conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget. Els dos faran referència a diferents aspectes claus de l'economia i les seves repercussions per a l'empresariat tarragoní.

La Nit Empresarial 2017 compta amb el patrocini de BBVA CX, Diputació de Tarragona, Port de Tarragona i Salut i Treball.

Segells de reconeixement d'administració oberta