Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2017 La Setmana Santa registra les millors dades d'ocupació turística a Tarragona dels darrers anys

La Setmana Santa registra les millors dades d'ocupació turística a Tarragona dels darrers anys

La Setmana Santa registra les millors dades d'ocupació turística a Tarragona dels darrers anys

Els allotjaments a hotels i càmpings han augmentat en un 22% i 30%, respectivament, en el primer període festiu.
27/04/2017

Aquesta Setmana Santa a Tarragona ha estat una de les millors dels darrers anys en ocupació hotelera i campista, amb un increment de les pernoctacions d’un 22% en hotels i un 30% als càmping respecte l’any passat, en el període de dilluns a dijous.

La consellera de Turisme, Inma Rodríguez, valora de manera molt positiva les xifres i ha destacat que “anem pel bon camí, Tarragona s’està consolidant com a destí turístic i, en aquest sentit, és significativa la millora de les dades de visitants durant els primers dies de la Setmana Santa” i ha afegit: “A més s’ha mantingut un altíssim nivell d’ocupació en els dies festius, i sovint s’ha arribat a penjar el rètol de complet”.

Les dades recollides per l’Observatori del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci reflecteixen que en el primer període de vacances, de dilluns a dijous, l’ocupació a hotels va ser del 70% i a càmpings un 77%, en el mateix període l’any passat l’ocupació va ser del 53% i del 58%, respectivament.

En els dies festius, de divendres a diumenge, es van superar xifres del 80% en els dos tipus d’allotjament turístic. Concretament, la taxa d’ocupació dels establiments hotelers va ser del 83,8% (per davant del 77% de l’any passat) i la de càmpings va arribar fins al 98% (93% al 2016).

En números absoluts, Tarragona ha acollit un total de 53.408 pernoctacions, de dilluns a diumenge.

Segells de reconeixement d'administració oberta