Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2017 L'Ajuntament treu a licitació les obres d'urbanització del pla parcial on s'ha d'ubicar IKEA

L'Ajuntament treu a licitació les obres d'urbanització del pla parcial on s'ha d'ubicar IKEA

L'Ajuntament treu a licitació les obres d'urbanització del pla parcial on s'ha d'ubicar IKEA

El pressupost de les obres d’urbanització és de 18.427.414 euros i el termini d’execució és de 15 mesos
21/02/2017

El Ple municipal celebrat avui ha aprovat la contractació mitjançant procediment obert, subjecte a regulació harmonitzada, l’adjudicació de les obres d’urbanització del Pla Parcial 10 , on s’ha d’ubicar el centre comercial IKEA i amb accessos a l’anella olímpica on es desenvoluparan els Jocs Mediterranis 2018. El Pla Parcial 10 està situat a l’autovia A-7 i la carretera de Reus T-11 i envoltat d’ equipaments comercials i nuclis de població.

El pressupost de les obres d’urbanització  és de 18.427.414 euros i el termini d’execució 15 mesos.

Una vegada estigui resolta l’adjudicació, les obres que es realitzaran per la urbanització seran les següents: demolicions i moviment de terres; pavimentació, clavegueram i xarxa pluvials; abastament d’aigua, enllumenat públic; xarxes de telefonia i  gas; enjardinament; instal·lació de mobiliari urbà i  senyalització, entre d’altres.

El conseller de Territori, Josep Maria Milà, ha explicat que quan les obres d’urbanització estiguin adjudicades i comencin, també s’iniciarà l’edificació del centre comercial d’IKEA, perquè  la construcció de la botiga  s’ha de fer simultàniament a les obres de la urbanització. La Generalitat ja ha concedit la llicència comercial a IKEA i l’empresa ha demanat la llicència d’obres a l’Ajuntament, que s’està tramitant.

En el Pla Parcial 10, a més del centre comercial, s’hi preveuen 1.200 habitatges, dels quals 424 seran de protecció pública, i 160 seran de lloguer social.

El Pla té una superfície de 302.784 m2, dels quals 68.000 es destinaran a usos comercials i 30.829 a residencial. La resta de la superfície de l’àmbit està destinada a equipaments, espais verds i sistema viari.

 

 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta