Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2017 Les associacions de comerciants acorden treballar conjuntament

Les associacions de comerciants acorden treballar conjuntament

Les associacions de comerciants acorden treballar conjuntament

Així ho van decidir a la darrera Taula de Comerç de Tarragona
07/06/2017

 

El passat 18 de maig es va dur a terme la cinquena reunió de la Taula de Treball de Comerç de Tarragona. Hi van assistir representants de sis entitats comercials, de les divuit que hi van ser convocades. Hi van ser presents les més actives de la ciutat: VIA T, Botiguers de Tarragona, Associació de Comerciants i Professionals de l’Avinguda de Catalunya, UEVMC, Associació de Comerciants de Campclar i Associació de Comerciants de la Vall de l’Arrabassada.

A la reunió, els representants van aportar un calendari de campanyes i actuacions dinamitzadores.

Es va acordar iniciar els treballs conjunts per preparar la campanya comercial de Nadal 2017-2018, on cada entitat proposarà actuacions de promoció amb un discurs unitari de comerç de ciutat per tal d’unir esforços i recursos, i que tindrà el suport municipal. Es tracta d’eliminar duplicitats i que el proper Nadal, a Tarragona, per primer cop, es treballi amb una planificació temporal anticipada.

La consellera de Comerç, Elvira Ferrando, ha valorat positivament la reunió i “l’inici d’un treball conjunt per avançar cap a un marc associatiu més integrat i cooperatiu, presentant propostes per buscar les fórmules més adequades i recollint les singularitats de les diferents associacions.”

La Conselleria de Comerç va crear la Taula de Comerç de Tarragona l’octubre del 2015, amb l’objectiu de treballar per unificar campanyes i sumar sinergies per dinamitzar el comerç de Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta