Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2017 Més de 350 persones participaran en el 6è Congrés Espanyol de Manteniment al Palau de Congressos de Tarragona

Més de 350 persones participaran en el 6è Congrés Espanyol de Manteniment al Palau de Congressos de Tarragona

Més de 350 persones participaran en el 6è Congrés Espanyol de Manteniment al Palau de Congressos de Tarragona

Reunirà tècnics, professionals i empresaris del sector de l'enginyeria, la gestió, la tecnologia i la prevenció de riscos.
Més de 350 persones participaran en el 6è Congrés Espanyol de Manteniment al Palau de Congressos de Tarragona Foto: Mauri
23/03/2017

Més de 350 persones participaran a Tarragona el 28, 29 i 30 de març al 6è Congreso Español de Mantenimento, organitzat per la Asociación Española de Mantenimiento, entitat que concentra els professionals i empreses de l'estat que es relacionen directament o indirectament amb el sector del Manteniment.

Amb l'espai per expositors esgotat, els assistents participaran en les diferents sessions, 7 conferències magistrals i més de 52 hores de feina repartides en 3 dies de congrés i 32 sessions de treball: entre ponències, workshops i taules-debat.

La trobada aglutinarà a tècnics, professionals i empresaris del sector que reuneixen una molt àmplia gama de disciplines i criteris que l'hi són propis: d'enginyeria, de gestió, d'operatives, de tecnologia, de supervisió i control, mediambientals i de prevenció de riscos, amb especial incidència en criteris d'actualitat com l'eficiència, la competitivitat i les noves tecnologies.

L'objectiu del congrés que es desenvoluparà en les instal·lacions del Palau Firal i de Congressos de Tarragona és crear un àmbit per debatre, aportar solucions i compartir experiències sobre el sector del manteniment, que és clau i estratègic en el desenvolupament industrial i tecnològic del país.

Així mateix, hi haurà quatre espais de sessions simultànies, tallers pràctics, activitats de networking i un saló d'exposició on les empreses mostren els seus productes i serveis. "Aquest congrés demostra –ha explicat el conseller d'Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca- que Tarragona té una gran capacitat per generar congressos dalt nivell".

Per la seva part, el vicepresident de l'Asociación Española de Mantenimiento, Miguel Ángel Rodríguez, ha remarcat que "és un atractiu especial que el congrés nacional es faci a Tarragona. El teixit industrial d'aquesta ciutat és molt important i està molt consolidat".

El 6è Congreso Español de Mantenimiento, organitzat per la Asociación Española de Mantenimiento té com a objectiu condensar en unes intenses sessions de tres dies de durada, el nou escenari que han configurat en un espai de temps realment limitat, diverses circumstàncies: tecnològiques, econòmiques, socials i normatives, que han acabat incidint d'una forma determinant en el Sector d'Activitat i que l'han fet evolucionar d'una forma ràpida sobre els seus propis principis, alguns dels quals s'han mostrat vàlids i amb una capacitat de resposta actualitzada davant els reptes de les noves necessitats, mentre que d'altres han experimentat uns canvis de paradigma i pels que ha calgut trobar nous enfocaments i solucions.

L'exigència dels nous criteris de qualitat, disponibilitat i valor afegit, ha impulsat al Manteniment obligar-se a buscar les seves pròpies definicions de competitivitat, d'implicació amb els objectius finals de l'Organització a la qual es dóna servei i avançar en els aspectes de gestió.

L'evolució accelerada de les tecnologies, ha impactat molt directament en les Plantilles de Manteniment, que és qui, cada cop més, ha d'atendre el funcionament i operació dels sistemes intel·ligents, monitorats que governen les instal·lacions i els complexes, tant els industrials com els de conceptuació social o d'infraestructures.

El congrés reunirà una amplia i altament professionalitzada representació de tècnics, gestors i investigadors que aportaran solucions a les múltiples variables que afecten els professionals i/o empresari.

Constarà de set conferències (keynote lectures) i 26 sessions que estaran dividides en set àrees temàtiques que es realitzaran en paral·lel en quatre sales ben equipades. En elles intervindran 110 experts de diferents sectors del manteniment.

A més es realitzaran tres tallers pràctics (Workshops) i tres taules de debat. Hi haurà un espai dedicat exclusivament a activitats de networking per a compartir experiències entre els Congressistes participants i una secció d'exposició amb 28 estands.

Segells de reconeixement d'administració oberta