Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2017 Oberta una nova convocatòria del programa Yuzz Explorer, adreçat a joves emprenedors

Oberta una nova convocatòria del programa Yuzz Explorer, adreçat a joves emprenedors

Oberta una nova convocatòria del programa Yuzz Explorer, adreçat a joves emprenedors

16/11/2017

 

Quaranta joves emprenedors de Tarragona en edats compreses entre els 18 i els 31 anys poden inscriure's fins al divendres 8 de desembre a la VIII edició del programa Yuzz Explorer "Joves amb idees", que impulsa el talent jove i la generació de projectes innovadors en un entorn digital, obert i col·laboratiu.

Aquesta iniciativa està coordinada pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) amb el suport del Banco Santander i la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Impulsa, i la Universitat Rovira i Virgili. Els seleccionats podran beneficiar-se de l'accés al Tarragona Espace, un centre de coworking d'alt rendiment on podran desenvolupar les seves idees de forma col·laborativa, es connectaran amb altres emprenedors i rebran assessorament personalitzat i formació d'una xarxa de més de 200 experts en innovació i models de negoci.

Un cop finalitzats els cinc mesos de formació i concepció, el projecte tarragoní més ben valorat viatjarà a Silicon Valley, el referent mundial en innovació, conjuntament amb altres 50 emprenedors de tot l'Estat. A banda, el primer classificat tindrà una beca de 3.000 € i els següents dos classificats tindran una beca de 1.500 € cadascun. A més, els tres millors projectes espanyols rebran 30.000 €, 20.000 € i 10.000 €, respectivament, per accelerar el seu projecte.

L’Ajuntament de Tarragona juntament amb més de 50 entitats locals públiques i privades fan possible que el CISE, amb el mecenatge del Banc Santander, desenvolupi el programa amb centres de formació propis a cada municipi. A la nostra ciutat, el centre està ubicat a la seu de Tarragona Impulsa (edifici de la Tabacalera).

En les set edicions anteriors s’han creat més de 500 empreses i en el darrer any hi han participat 600 emprenedors amb 378 projectes a 42 centres YUZZ repartits per tot l’Estat.

Segells de reconeixement d'administració oberta