Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2017 Obertes les sol·licituds de parades per a la diada de Sant Jordi

Obertes les sol·licituds de parades per a la diada de Sant Jordi

Obertes les sol·licituds de parades per a la diada de Sant Jordi

Les persones interessades poden presentar la petició fins dimarts 18 d'abril.
Obertes les sol·licituds de parades per a la diada de Sant Jordi Foto: Mireia Solé Vives
13/04/2017

Fins al dimarts 18 d'abril les persones i empreses interessades poden sol·licitar una parada per a la diada de Sant Jordi.

La Rambla Nova tornarà a ser l'epicentre de la diada de Sant Jordi a la ciutat. En total s'hi oferiran fins a 197 espais degudament senyalitzats i ordenats, com en anys anteriors, en 4 coques d'acord amb la tipologia de les parades que s'hi trobaran.

  •  A la coca 1 (del Balcó del Mediterrani als carrers Adrià i Sant Agustí, 81 parades) l'espai estarà ocupat per a centres escolars, clubs i entitats esportives, agrupacions d'escoles i colles castelleres.
  •  A la coca 2 (dels carrers Adrià i Sant Agustí als carrers Unió i Sant Francesc, 70 parades) l'espai estarà ocupat per institucions, entitats d'àmbit nacional amb delegació a la ciutat, entitats ciutadanes, mitjans de comunicació, partits polítics i professionals de la venda de llibres i flors.
  • A la coca 3 (dels carrers Unió i Sant Francesc fins al monument als Despullats, 21 parades), l'espai estarà ocupat per llibreters i floristes.
  •  A la coca 4 (del monument als Despullats fins a la Font del Centenari, 25 parades), l'espai estarà ocupat per entitats i associacions del tercer sector.

 

A la resta de la ciutat també es preveu la ubicació de diferents parades. En tots els casos només s'autoritza la venda de llibres, flores i articles de marxandatge directament relacionats amb la festivitat de Sant Jordi.

Les sol·licituds s'han de presentar a les diverses oficines de l'OMAC de l'Ajuntament. Només per a aquelles peticions per a ubicacions fora de la Rambla Nova, si els interessats estan obligats a relacionar-se amb l'administració a través de mitjans electrònics, ho hauran de fer mitjançant aquest mitjà.

Tots els detalls de l'ocupació del domini públic municipal amb motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi es poden consultar a la Seu Electrònica: https://seu.tarragona.cat/documentPublic/download/11867

Segells de reconeixement d'administració oberta