Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2017 Tarragona acull la 3a Edició del Mediterranean Tourism Meeting el dilluns 22 de maig

Tarragona acull la 3a Edició del Mediterranean Tourism Meeting el dilluns 22 de maig

Tarragona acull la 3a Edició del Mediterranean Tourism Meeting el dilluns 22 de maig

El Tinglado 1 reunirà experts per analitzar els reptes i les oportunitats del sector turístic
Tarragona acull la 3a Edició del Mediterranean Tourism Meeting el dilluns 22 de maig Foto: Mauri
16/05/2017


El dilluns vinent, 22 de maig, Tarragona acollirà per primera vegada el Mediterranean Tourism Meeting, un congrés que té per objectiu analitzar els nous reptes i oportunitats del sector turístic de la Costa Daurada i l'àrea Mediterrània.

La jornada està coorganitzada per Bamboo i el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, amb la col·laboració del Port, la Universitat Rovira i Virgili i diverses entitats privades. Compta amb la participació d'experts com Josep Ejarque, assessor de Turisme per a les Nacions Unides i Daniela Freund, vicedegana de la Facultat de Turisme de la Universitat Ramon Llull i professionals com Eduard Xatruch xef dels restaurants Compartir i Disfrutar, Meritxell Falgueras, periodista i sommelier i Ivana Miño, presentadora, actriu i experta en gastronomia, entre d'altres.

La diferència principal amb les dues edicions passades és que enguany no només tindrà format de congrés, sinó que finalitzarà amb un showcooking en directe a càrrec del xef del restaurant Deliranto, Pep Moreno. Els assistents podran degustar les receptes preparades en directe pel xef a través del còctel de networking posterior.


El Mediterranean Tourism Meeting es desenvoluparà en tres blocs, el primer estarà relacionat amb Smart Destinations, el segon tindrà a veure amb l'enoturisme i el món del vi i un tercer bloc sobre gastronomia de qualitat, com a factor diferencial d'un turisme que busca l'excel·lència.

Segons la consellera de Turisme, Inma Rodríguez, la trobada "reunirà a tots els agents del sector turístic de la província i serà una bona oportunitat per establir aliances al territori, posar en contacte el sector públic i el sector privat i continuar treballant perquè Tarragona assumeixi un lideratge com a destinació turística de qualitat que, a més del patrimoni, compta amb dos grans valors com són la gastronomia i l'enologia".
 

Segells de reconeixement d'administració oberta