Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2017 Tarragona Impulsa convoca els Premis Empresa per a projectes innovadors

Tarragona Impulsa convoca els Premis Empresa per a projectes innovadors

Tarragona Impulsa convoca els Premis Empresa per a projectes innovadors

També s'han convocat els premis a la promoció de l'emprenedoria per a centres educatius de la ciutat
21/03/2017

 

La conselleria de Treball i Activació Econòmica de l’Ajuntament  ha convocat la 5a edició dels Premis Empresa Tarragona Impulsa per a projectes empresarials innovadors. Els premis tenen l’ objectiu de promoure l’esperit emprenedor i donar suport a la creació de noves empreses a l’àrea d’influència de la ciutat de Tarragona.

Les bases del concurs contemplen dues categories, d’una banda per a projectes empresarials en fase d’idea i, d’altra, per a empreses constituïdes en els darrers tres anys.

Ambdues categories tindran un primer premi de 3.000 € i dos accèssits de 1.500 €. En les dues categories les empreses reconegudes rebran assessorament per part de l’equip tècnic de Tarragona Impulsa durant tres anys.

Els projectes que es presentin al concurs  hauran de tenir el domicili fiscal i el lloc de treball  al Tarragonès, Baix Penedès, Alt Camp o  Baix Camp.

Premis a la promoció de l’emprenedoria per a centres educatius

També s’han convocat els premis a la promoció de l’emprenedoria per a centres educatius de la ciutat, als quals s’hi podran presentar els centres que imparteixin ESO, Batxillerat o Cicles Formatius i  que destaquin per promoure l’esperit emprenedor entre el jovent. El projecte guanyador rebrà 1.000 € i un distintiu de reconeixement al treball acreditat.

El termini per presentar els projectes finalitzarà el dia 5 de maig.

Les bases es poden consultar al web: http://tarragonaimpulsa.tarragona.cat

Segells de reconeixement d'administració oberta