Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2017 Tarragona Impulsa inicia un programa de formació dual a comerços del centre de la ciutat

Tarragona Impulsa inicia un programa de formació dual a comerços del centre de la ciutat

Tarragona Impulsa inicia un programa de formació dual a comerços del centre de la ciutat

Vuit joves treballaran i es formaran en botigues de la Via T
19/01/2017

L'Ajuntament de Tarragona gestionarà la contractació de 8 joves per formar-se i treballar a botigues del centre de la ciutat gràcies a una nova edició del Projecte Singulars, un programa de formació dual en comerç de proximitat.

Els requisits per participar al programa és tenir entre 16 i 29 anys, disposar d'una formació mínima amb l'ESO o equivalent i estar inscrit al Registre de Garantia Juvenil. L'Ajuntament, a través de Tarragona Impulsa, seleccionarà els 8 participants i gestionarà la seva feina en diferents botigues del centre de la ciutat associades a la Via T.

Els participants gaudiran d'un contracte laboral durant onze mesos, fins al 31 de desembre de 2017 i durant aquest temps dedicaran la meitat de la jornada laboral a treball efectiu a l'empresa i la meitat restant a formació professionalitzadora. Des de Tarragona Impulsa s'acompanyarà els participants en el procés d'integració a l'empresa i posteriorment.

El conseller d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, ha destacat que la col·laboració amb el comerç és una de les apostes estratègiques de Tarragona Impulsa, “sobretot tenint en compte la imminent obertura del Mercat Central, la posada en marxa de la Zona d’Acolliment de Creueristes i la revitalització que ha de suposar per a tot l’entorn comercial del centre de la ciutat”. En la mateixa línia ha afegit que Tarragona Impulsa desenvoluparà properament un programa integral d’assessorament a comerços del centre de la ciutat i els barris de Ponent, zona que també viurà enguany l’obertura de les principals instal·lacions de l’Anella Mediterrània.

Aquesta és la segona edició del programa Singulars, que l'any passat va arrencar amb la participació de 10 joves que durant tot el 2016 van formar-se i treballar en diferents parades del Mercat Central.

El Projecte Singulars està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil.

Les persones interessades a inscriure's al projecte poden sol·licitar més informació a Tarragona Impulsa (av. Vidal i Barraquer, s/n Magatzem 1 de la Tabacalera), al telèfon 977 243 609 o al correu tarragonaimpulsa@tarragona.cat.

Segells de reconeixement d'administració oberta