Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2017 Tarragona Impulsa ofereix 4 certificats de professionalitat en matèries com auxiliar de magatzem o mediació comunitària

Tarragona Impulsa ofereix 4 certificats de professionalitat en matèries com auxiliar de magatzem o mediació comunitària

Tarragona Impulsa ofereix 4 certificats de professionalitat en matèries com auxiliar de magatzem o mediació comunitària

Les persones interessades i les empreses que volen acollir alumnat en pràctiques ja poden sol·licitar informació
01/12/2017


L'Ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Impulsa, oferirà aquest any 2018 1.910 hores de formació, la majoria d'elles agrupades en 4 certificats de professionalitat per a un centenar de persones, i unes 60 empreses podran acollir alumnat en pràctiques.

Un certificat de professionalitat acredita les competències professionals d'una persona, independentment de si aquestes s'han obtingut a través de l'experiència professional o de la formació, tant reglada com no reglada. La formació per aconseguir-lo combina sessions teòriques amb pràctiques al món laboral.

Disposar d'un certificat de professionalitat, que té caràcter oficial, implica millorar qualitativament i quantitativa el currículum professional d'un treballador.

Per a l'any vinent Tarragona Impulsa oferirà 4 certificats de professionalitat i un curs de formació en idiomes:
• Certificat de Professionalitat d'Activitats Auxiliars de Magatzem
• Certificat de Professionalitat d'Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions
• Certificat de Professionalitat d'Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals
• Certificat de Professionalitat de Mediació Comunitària
• Anglès, gestió comercial.

Tant les persones interessades a obtenir aquests certificats com les empreses que vulguin acollir alumnat en pràctiques poden posar-se en contacte amb Tarragona Impulsa (977 243 609 / tarragonaimpulsa@tarragona.cat). Per a més informació es pot consultar la pàgina web de Tarragona Impulsa.

Aquestes actuacions s'emmarquen en les accions de formació d'oferta en àrees prioritàries 2017 subvencionades pel Servei d'Ocupació de Catalunya.

Segells de reconeixement d'administració oberta