Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2017 Tarragona, nou port base de Costa Cruceros

Tarragona, nou port base de Costa Cruceros

Tarragona, nou port base de Costa Cruceros

La companyia italiana aposta per la ciutat, que rebrà 25.000 creueristes, que deixaran una despesa de 2,2 milions d'euros.
Tarragona, nou port base de Costa Cruceros Presentació de les operacions de Costa Cruceros a Tarragona. | FOTO: Port de Tarragona.
02/02/2017

 

Costa Cruceros ha presentat l'inici de les seves operacions a Tarragona. La companyia ha triat el Port de Tarragona com a port base d'un dels seus itineraris per la Mediterrània. D'aquesta manera, Tarragona es posiciona com a port d'entrada i sortida de creuers i també com a destinació receptora de creueristes europeus.

La decisió és resultat de la col·laboració entre Tarragona Cruise Port Costa Daurada i Costa Cruceros i permetrà que el 2017 el Port de Tarragona rebi 25.000 passatgers de diferents nacionalitats, que se sumen als 15.000 que ja hi havia previstos. Aquestes operacions suposaran, d'acord amb les estadístiques de despesa mitjana per passatger publicades per CLIA España, un benefici per a totes les parts d'uns 2,2 milions d'euros.

L'acte de presentació, organitzat pel Port de Tarragona i Costa Cruceros, ha comptat amb la presència de representants de la Generalitat de Catalunya, la Diputaciío de Tarragona, l'Ajuntament i PortAventura World, que han destacat l'impacte positiu d'aquesta col·laboració en el desenvolupament econòmic i turístic de la zona.

El creuer neoRiviera, amb capacitat per a 1.727 passatgers, sortirà cada divendres entre el 2 de juny i el 22 de setembre del Port de Tarragona i farà escales a Savona (nord d'Itàlia), Porto Torres (a l'illa de Sardenya), Menorca, Eivissa, Formentera i Palma de Mallorca abans de tornar a Tarragona. 

Josep Félix Ballesteros, alcalde de Tarragona ha destacat que l'aposta de Costa Cruceros per Tarragona "és un repte en el qual no podem fallar: comerç, taxis, autobusos, seguretat, museus, la gent... perquè el creuerista ha de poder tenir una experiència única des del minut 1". "Ara -ha afegit- toca estar a l'alçada i ho farem, perquè és una gran oportunitat per millorar la nostra finestra al món".

 

 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta