Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2017 Tarragona organitza, en col·laboració amb Turespaña, la jornada 'Mercats turístics emissors'

Tarragona organitza, en col·laboració amb Turespaña, la jornada 'Mercats turístics emissors'

Tarragona organitza, en col·laboració amb Turespaña, la jornada 'Mercats turístics emissors'

La trobada tindrà lloc el dijous 23 de març i acollirà debats i col·loquis per potenciar el turisme cultural.
Tarragona organitza, en col·laboració amb Turespaña, la jornada 'Mercats turístics emissors' El Seminari acollirà la jornada. | Foto: ©Santi Grimau (PMTT).
22/03/2017

 

El Patronat Municipal de Turisme i Turespaña, organisme internacional del Ministeri d’ Energia, Turisme i Agenda Digital, organitzen el proper dijous 23 de març una jornada sobre els Mercats Turístics Emissors. La trobada reunirà els màxims representants de les oficines de Turespaña (OET) a París, Londres, La Haia i Frankfurt, juntament amb el seu director general, Manuel Butler, a més de representants de les associacions d’hotelers, apartaments i càmpings de Tarragona. La consellera de Turisme, Inma Rodríguez, explica que “l’objectiu és mostrar els nostres actius per al turisme cultural i, al mateix temps, conèixer estratègies de promoció i comercialització dirigides als nostres mercats internacionals prioritaris”.

“Una jornada d’aquesta envergadura és essencial per detectar reptes, fortaleses i oportunitats que ens permetin ser més forts com a destí turístic de primer ordre”, afirma la presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Inma Rodríguez. I afegeix: “és la primera vegada que té lloc a Tarragona una jornada de mercats emissors i estem molt agraïts i satisfets per la col·laboració estreta amb un organisme com Turespaña. La presència del seu director general, Manuel Butler, és una oportunitat històrica i privilegiada per a la projecció internacional de Tarragona. Estem convençuts que serà molt profitosa per a tot el sector turístic i empresarial de la ciutat”. El màxim representant de Turespaña, Manuel Butler, és doctor en Enginyeria Naval i autor de diversos llibres sobre la indústria dels creuers. Ha estat, entre d’altres, director de las OETs de Berlín i Londres.

Destaca en aquesta jornada la presència dels directors de les oficines espanyoles de turisme a París, Londres, Frankfurt i La Haia, que exposaran la seva tasca d’anàlisi i proporcionaran informació valuosa per identificar les principals tendències dels mercats emissors cap al nostre país, precisant els segments que tenen major pes estratègic. Els mercats prioritaris els van establir, el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, conjuntament amb els responsables de les agrupacions d’empreses turístiques tarragonines, tenint en compte les xifres d’ocupació i els públics objectius.

La trobada es celebrarà al Centre Tarraconense El Seminari i començarà a les 9:30h amb la sessió inaugural a càrrec de l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros, juntament amb Manuel Butler i lnma Rodríguez. Seguidament, a les 10:15h, el gerent del Patronat de Turisme, Ángel Arenas, farà una intervenció sobre “Tarragona: la nostra destinació envers els mercats madurs de la Unió Europea. La promoció internacional: desafiaments i oportunitats”. A les 11:15h, serà el torn del debat “Els mercats turístics madurs de la Unió Europea” on intervindran el director adjunt de l’Oficina Espanyola de Turisme (OET) a París, Salvador Pernas; el director de l’OET a Londres, Javier Piñares; la directora de l’OET a La Haia, Ana María Román; i el director de l’OET de Frankfurt, Julio López.

La sessió finalitzarà, a les 12:45h, amb el col·loqui “Perspectives i oportunitats als mercats turístics de la Unió Europea”, moderat per Ángel Arenas. Els participants seran Xavier Jornet, president de l’Associació d’Hotels de Tarragona; Agustí Peyra, president de l’Agrupació de Campings de Tarragona; Íñigo Rosell, president de l’Associació d’Apartaments Turístics i Hostels de Tarragona; i la resta de ponents anteriors.

Segells de reconeixement d'administració oberta