Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2018 Demà se celebra el IV Mediterranean Tourism Meeting amb l'enoturisme i la gastronomia com a protagonistes

Demà se celebra el IV Mediterranean Tourism Meeting amb l'enoturisme i la gastronomia com a protagonistes

Demà se celebra el IV Mediterranean Tourism Meeting amb l'enoturisme i la gastronomia com a protagonistes

El Tinglado I acull la jornada organitzada pel Patronat Municipal de Turisme i l'Open Energy Institute
23/05/2018El Mediterranean Tourism Meeting (MTM) arriba a la seva quarta edició demà dijous, 24 de maig, al Tinglado1 del Port de Tarragona.

El simposi d'aquest any està dedicat al turisme intel·ligent, la gastronomia i el món del vi. Reconeguts experts participaran com a ponents en una Jornada que servirà per aportar propostes i marcar estratègies de futur recolzades en bases tan sòlides del territori com la gastronomia mediterrània i l'enoturisme.


El IV Mediterranean Tourism Meeting està organitzat pel Patronat de Turisme de l'Ajuntament de Tarragona i l'Open Energy Institute (OEI), en col·laboració amb el Port de Tarragona, Ferrovial Servicios, Onda Cero i Vermut Yzaguirre. La present edició s'estructura en quatre blocs: Turisme de Qualitat, Smart Cities, Món del Vi i Món de la Gastronomia.


La finalitat d'aquest congrés és posar de manifest els nous reptes i oportunitats que té per davant el sector turístic –especialment la Costa Daurada i l'àrea Mediterrània, en general. També tractarà d'analitzar el futur d'aquesta activitat econòmica i proporcionar les claus per augmentar la seva competitivitat. La jornada comptarà amb Miquel Puig, director general del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya; Carmelo Torres, gerent d'Almeria Turística; entre altres experts del sector turístic. En clau local, comptarà amb la participació de Jaume Drudis, xef del restaurant les Bruixes de Burriac i director gastronòmic d'Unilever per Europa.

El simposi és d'inscripció gratuïta. Al final de la jornada de treball, hi haurà una degustació de vermut, també gratuïta. Finalment, els inscrits que així ho desitgin podran assistir a un dinar gourmet de networking, opcional, per intercanviar punts de vista i explorar noves oportunitats de negoci.


Més informació i inscripcions: mediterraneantourismmeeting.com
 

Segells de reconeixement d’administració oberta