Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2018 Demà se celebrarà la festa de cloenda de la campanya de Nadal

Demà se celebrarà la festa de cloenda de la campanya de Nadal

Demà se celebrarà la festa de cloenda de la campanya de Nadal

La festa es farà al Balcó del Mediterrani, la Rambla de Ponent de Campclar i la plaça de les Lletres Catalanes de la Vall de l’Arrabassada
Demà se celebrarà la festa de cloenda de la campanya de Nadal Fotografia: MSV
03/01/2018

 

Demà, 4 de gener, se celebrarà la festa de cloenda de la campanya de Nadal als comerços de Tarragona que, per primera vegada, s’ha desenvolupat conjuntament entre l’Ajuntament i les deu associacions comercials de la ciutat, unint esforços, recursos i activitats.

La festa de cloenda se celebrarà a tres indrets amb la participació de les associacions de comerciants de les zones respectives: a les 12 h al balcó del Mediterrani; a les 17 h a la Rambla de Ponent de Campclar, i a les 19 h a la plaça de les Lletres Catalanes de la Vall de l’Arrabassada. A les trobades, s'hi repartirà coca amb xocolata i hi haurà l’actuació musical de Stromboli Jazz Band. També hi assistirà la consellera de Comerç de l’Ajuntament, Elvira Ferrando.

A la campanya promocional hi han participat 184 comerços que han repartit als seus clients butlletes per participar en sortejos de regals i postals de la campanya “Tarragona, un Nadal per escriure’ns”.

La campanya de Nadal ha estat impulsada per la conselleria de Comerç de l’Ajuntament i  ha comptat amb les associacions següents: Botiguers de Tarragona, Unió de Botiguers de Torreforta, Unió de Botiguers de Sant Pere i Sant Pau, Associació de Comerciants Via T, Associació de Comerciants de Campclar, Unió d’Empresaris dels Voltants Mercat Central, Nova Unió de Comerciants de Bonavista UCB, Associació de Comerciants Sant Salvador, Associació Centre Comercial la Vall de l’Arrabassada i Associació de Venedors del Mercat Central.

Segells de reconeixement d’administració oberta