Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2018 El carilló ja està en marxa

El carilló ja està en marxa

El carilló ja està en marxa

Sonarà cada dia a les 12 i a les 18 hores
El carilló ja està en marxa Foto: Mauri
21/11/2018

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha inaugurat aquest matí el rellotge carilló ubicat a la façana del Mercat Central de Tarragona. A l’acte hi han estat presents, entre altres autoritats, la consellera i presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, i el joier i dissenyador de les figures del Seguici, Joan Serramià.

La inauguració també ha comptat amb l’assistència dels representants de l’Àliga, el Lleó, el Nano capità, la Geganta, el Gegant i la Negrita, a més de la presidenta de l’Associació de Venedors del Mercat Central i el president de l’Associació de Venedors dels voltants del Mercat.

L’acte ha estat amenitzat amb dues peces musicals de la Coral del Col.legi Roig.

Aquesta tarda, a les 17.30 hores, la Banda Unió Musical de Tarragona actuarà a la plaça de Corsini abans de les 18 hores, moment en que tornarà a sonar el carilló.

Durant tot l’any, el rellotge sonarà a les 12 del matí i a les 18 h, de dilluns a divendres. Durant la temporada d’estiu, del 21 de juny al 21 de setembre, hi haurà un tercer passi a les 20 h.

El 31 de desembre a les 12 de la nit també sonarà per acomiadar l’any i donar pas al nou.

Activitats pels dies 22 i 23

Les activitats per celebrar la posada en marxa del carilló s’allargaran durant dijous i divendres.

Dijous a les 18 hores, hi haurà un berenar popular amb pa i xocolata, coincidint amb un dels dos moments del dia que sonarà el carilló. El berenar popular està adreçat principalment a la canalla, en una hora que ja han sortit de l’escola.

D’altra banda, divendres, durant tot el dia, la companyia teatral La Tal ubicarà un escenari de 64 m2 que, en passes de 20 minuts, s’omplirà de personatges que explicaran les seves històries. La màgia sortirà de dins d’aquest rellotge gegant i inundarà la plaça de Corsini. L’originalitat d’aquest espectacle farà que la gent aturi el seu pas per veure en funcionament aquest gran rellotge, que pretén entretenir-la mentre gaudeix de les ofertes, promocions i descomptes que ofereixen els comerços amb motiu del Black Friday.

Els passis de la companyia La Tal seran a les hores següents:

12.10, 13.10, 17.10, 18.10, 19.10 i 20.10 hores.

Segells de reconeixement d’administració oberta