Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2018 El dia 5 d'octubre s'inicia el termini per demanar els punts de cocció i venda de castanyes 2018

El dia 5 d'octubre s'inicia el termini per demanar els punts de cocció i venda de castanyes 2018

El dia 5 d'octubre s'inicia el termini per demanar els punts de cocció i venda de castanyes 2018

S'autoritzaran 55 parades que podran instal·lar-se del 22 d'octubre fins al 2 de novembre, ambdós inclosos
01/10/2018


Ja es troba publicat a la seu electrònica l'anunci del Decret 585/2018, amb el qual s'autoritzen els punts i llocs de la via pública on es permet la cocció i venda de castanyes a Tarragona amb motiu de la festivitat de Tots Sants 2018.

Poden sol·licitar un lloc per la cocció i venda de castanyes les persones representants de centres docents i d'educació especial, ubicats al municipi de Tarragona, adjuntant una autorització de la direcció del centre educatiu que correspongui, acreditant que formen part de l'alumnat i que estan autoritzades a realitzar aquesta activitat; i les persones representants d'entitats escoltes, de lleure, clubs esportius o similars, i associacions i entitats ciutadanes sense ànim de lucre que estiguin degudament inscrites al Registre Municipal d'Entitats amb seu a aquesta ciutat, adjuntant document que ho acrediti o indicant el seu número d'inscripció en el dit registre.

El termini per presentar les sol·licituds s'iniciarà el divendres 5 d'octubre i finalitzarà el dimecres dia 17. Les sol·licituds hauran de presentar-se de forma personalitzada a les oficines de l'OMAC.

Les parades es podran instal·lar des del dilluns dia 22 d'octubre fins al dissabte dia 2 de novembre de 2018, ambdós inclosos, i podran estar operatives des de les 9 hores i fins a les 22 hores.

Podeu accedir al text íntegre de l'anunci en aquest enllaç.

Segells de reconeixement d’administració oberta