Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2018 El Mercat Central, punt de venda de productes de Santa Tecla a partir d'avui

El Mercat Central, punt de venda de productes de Santa Tecla a partir d'avui

El Mercat Central, punt de venda de productes de Santa Tecla a partir d'avui

Els paradistes disposaran de tiquets de descompte per adquirir els productes oficials a preus més baixos. El dia 15 de setembre el Mercat obrirà per primer cop fins a la mitjanit per celebrar el Mercat de Tapes, amb degustacions a preus populars
El Mercat Central, punt de venda de productes de Santa Tecla a partir d'avui Lluís Barceló, membre de la Junta de l'Associació de Venedors de Torreforta; Elvira Ferrando, presidenta d'Espimsa; i Magí Rovira, membre de la Junta de l'Associació de Venedors del Mercat Central. Foto: Mauri.
27/08/2018

El Mercat Central de Tarragona tornarà a tenir un paper molt actiu aquest any a les Festes de Santa Tecla de Tarragona. Com ja va fer l'any passat, l'edifici modernista de Josep M. Pujol i de Barberà acollirà un punt de venda de marxandatge oficial a la parada de promocions La Teca i la Meca. Aquest any, a més, organitzarà una vetllada gastronòmica a càrrec dels paradistes del Mercat.

La presidenta d'Espimsa, Elvira Ferrando, ha remarcat "que volem que el Mercat sigui un element visitat per les festes i que millor que per repartir aquest element tan característic com és el barret".

La parada dels productes oficials de festes del Mercat, inaugurada aquest matí, estarà oberta fins al pròxim 22 de setembre. No només hi haurà un punt de venda al Mercat Central, sinó que al Mercat de Torreforta també hi haurà una parada amb els mateixos productes, amb l'objectiu d'acostar la festa als barris de Ponent.

A banda de productes com la samarreta, el got, la motxilla o el mocador, com ja és habitual hi haurà un producte exclusiu del Mercat Central: el barret de palla de Santa Tecla. La novetat d'aquest any, és que estarà dedicat al Carilló, de manera que a la cinta del barret hi apareixen els sis elements del Seguici que estaran presents a l'obra de Joan Serramià (Àliga, Lleó, Negrita, Gegant Moro, Geganta Vella i Nano Capità). Darrere d'aquest barret trobem una forta càrrega social, ja que el muntatge de les cintes està fet per les persones internes del Centre Penitenciari Mas d'Enric, alumnes del taller d'arts plàstiques. A partir de divendres 31 d'agost, comprar els productes oficials a la parada del Mercat tindrà premi, ja que els paradistes posaran a disposició dels seus clients tiquets de descompte que suposaran un estalvi d'un a tres euros.


Per primer cop, oberts fins a la mitjanit

La principal novetat que els paradistes preparen de cara a Santa Tecla és que el pròxim 15 de setembre, per primer cop a la història, el Mercat Central obrirà les seves portes fins a la mitjanit per celebrar el Mercat de Tapes. Un total de 16 parades del Mercat oferiran degustacions preparades pels mateixos paradistes, a partir de productes frescos i de proximitat de primera qualitat, a preus populars que aniran dels 2 als 4 euros. Magí Rovira, integrant de la junta de l'Associació de Venedors, ha incidit en el fet que "és la primera vegada que es fa aquesta iniciativa. Es tracta de donar l'oportunitat a tots els nostres clients de tastar els nostres productes".

La vetllada estarà presidida pel bon ambient, i la música a càrrec de Joan Reig, que canviarà els plats de la bateria pels de punxar, i DJ Lupo. A partir de les 20 h i fins a les 22 h, Reig oferirà una sessió a base de pop català dels 60, pop ibèric, rock'n'roll, garatge, disco músic i soul. De les 22 h i fins a les 00.00 h, DJ Lupo ambientarà la vetllada amb funk, disco i soul. L'accés serà lliure.

Segells de reconeixement d’administració oberta