Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2018 El mercat de Sant Quadrat es trasllada a la plaça de Corsini

El mercat de Sant Quadrat es trasllada a la plaça de Corsini

El mercat de Sant Quadrat es trasllada a la plaça de Corsini

Divendres, 26 d’octubre, va tenir lloc el trasllat a la plaça de Corsini del mercat de Sant Quadrat, dedicat a la venda d’antiguitats, col·leccionisme i brocanteria
29/10/2018

Recordem que els mercats que tradicionalment se celebraven a la plaça de Corsini es van traslladar a la Rambla amb motiu de les obres de remodelació del Mercat Central. El mercat de Sant Quadrat, que duu aquest nom perquè va iniciar la seva activitat un dia 7 de maig, dia de Sant Quadrat, ha estat l’últim a ser traslladat.

La consellera de Comerç i presidenta d'Espimsa, Elvira Ferrando, ha remarcat que «amb la tornada de tots el mercadets a la placa Corsini i carrers dels voltants, l’espai esdevé motor dinamitzador de tota la zona comercial del centre». La consellera també ha afegit: «Amb aquest trasllat també complim amb el compromís adquirit d’alliberar i recuperar la Rambla per als tarragonins i tarragonines. Encetem una nova etapa on tot torna al seu lloc. Els voltants del Mercat es consoliden com un nou espai comercial a cel obert, que de ben segur serà centre radial de l’activitat comercial de la ciutat i del territori.»

Segells de reconeixement d’administració oberta