Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2018 El Nadal Musical comptarà amb 40 actuacions musicals

El Nadal Musical comptarà amb 40 actuacions musicals

El Nadal Musical comptarà amb 40 actuacions musicals

Unes set-centes persones es mobilitzaran per fer possible aquesta festa del comerç, la música i la solidaritat
El Nadal Musical comptarà amb 40 actuacions musicals Foto: Mauri
14/12/2018

El Nadal musical arriba a la nostra ciutat amb 40 actuacions musicals en viu als carrers comercials del centre i dels barris des de Ponent a Llevant, amb cantaires, música, cors, batucades i actuacions artístiques. L’objectiu és dinamitzar les zones comercials de la ciutat els dies previs de Nadal amb música en viu al carrer.

En la cinquena edició es compta amb la col·laboració del Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona, l’acadèmia de música Nou Art, Rambla Music, el Col·legi Teresianes, Aula Música, Acadèmia Bill’s English School, Acadèmia In Use i l’Estudi de Música, entre altres grups i cors musicals. 

El Nadal musical anirà vinculat a un programa solidari amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”, i enguany anirà destinat a l’entitat solidària Tarraco Salut.

El Nadal Musical l’han presentat en roda de premsa els impulsors de la iniciativa, la consellera de Comerç de l’Ajuntament, Elvira Ferrando, i el president de la Via T Tarragona Shopping, Salvador Minguella. També s’ha comptat amb la presència del representant de l’Obra Social "la Caixa", Ramon Pallach, que patrocina les actuacions, i la vicepresidenta de Tarraco Salut, Elisabet Pedret. 

Segells de reconeixement d’administració oberta