Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2018 Finalitza la campanya "Embarca't amb Cruises Amicvm i Costa Cruceros"

Finalitza la campanya "Embarca't amb Cruises Amicvm i Costa Cruceros"

Finalitza la campanya "Embarca't amb Cruises Amicvm i Costa Cruceros"

Finalitza la campanya "Embarca't amb Cruises Amicvm i Costa Cruceros" Lliurament del premi "Embarca't amb Cruises Amicvm i Costa Cruceros". Foto: Mauri.
20/09/2018

La campanya impulsada per la conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona «Embarca't amb Cruises Amicvm i Costa Cruceros», que va finalitzar el mes de juliol, ja té guanyadora; realitzat el sorteig entre els 1450 participants dels 40 establiments que formen part de Cruises Amicvm, el premi ha estat per Larisa González, que gaudirà de set nits en un creuer pel Mediterrani per a dues persones.

El vaixell en què viatjarà la guanyadora serà el creuer Costa Victoria i salparà de Tarragona el 21 de setembre per visitar Savona, Olbia, Maó, Ibissa i Palma de Mallorca. L'establiment que ha entregat el premi ha estat la botiga de complements MISAKO. La campanya dels establiments pertanyents a Cruises Amicvm amb la col·laboració de la companyia Costa Cruceros, que ha atorgat el premi valorat en més de 1.500 €, ha resultat molt exitosa.

L'objectiu d'aquesta campanya era afavorir la dinamització del comerç i fomentar les compres al centre de la ciutat aprofitant la projecció de Tarragona com a Port d'arribada de creuers i en especial, com a Port Home (port d'embarcament i desembarcament) de la companyia Costa Cruceros.

Les entitats promotores del projecte ZACTgn i la consellera de Comerç de l'Ajuntamemt, Elvira Ferrando, s'han mostrat molt satisfets pels resultats obtinguts en la campanya, tant per la implicació dels operadors com de la participació dels clients, molt motivats pel premi de la campanya patrocinada per Costa Cruceros.

Segells de reconeixement d’administració oberta