Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2018 La 1a Jornada Tècnica sobre el futur del comerç urbà a Tarragona se celebrarà el 19 de juny

La 1a Jornada Tècnica sobre el futur del comerç urbà a Tarragona se celebrarà el 19 de juny

La 1a Jornada Tècnica sobre el futur del comerç urbà a Tarragona se celebrarà el 19 de juny

Es tractaran temes com l'adaptació, consolidació i lideratge
La 1a Jornada Tècnica sobre el futur del comerç urbà a Tarragona se celebrarà el 19 de juny Roda de premsa de presentació de la Jornada tècnica sobre el futur del comerç urbà a Tarragona. Foto: Mauri
11/06/2018

El 19 de juny se celebrarà la Primer Jornada tècnica Networking Fòrum Comerç Tarragona, adreçades als comerciants, estudiants i emprenedors que vulguin implantar-se a la nostra ciutat amb un negoci retail, que tindran lloc al Seminari, de les 16 a les 20.30 hores. L'organització va a càrrec de la conselleria de Comerç de l'Ajuntament.

La temàtica de les ponències serà formativa. Es tractarà d'incrementar la rendibilitat a partir de la psicologia positiva, l'era d'internet i el fenomen d'Amazon, el màrqueting tradicional i en línia, el model de la franquícia com a alternativa i com a complement per al comerç independent.

Els conferenciats de reconegut prestigi seran els següents: Gerardo Ariño, president d'Air Europa als Estats Units; Pilar Zorrilla, professora de la Universitat del País Basc; Marta Iranzo professora de la Universitat de Barcelona, Salamanca i de la Capitol Business School i Susana Fernández Iglesias, Fundadora de Centre Franquícia, Oviedo.

D'altra banda, es presentarà l'Estudi previ a l'elaboració del Pla Estratègic de Comerç de Tarragona (PECTgn), a càrrec del director gerent de la Cambra de Comerç, Dani Martin.

Es presentaran els resultats de la primera fase de participació pública del sector comercial de Tarragona, que ha consistit en taules rodones de treball, on els diferents formats comercials i representants de les zones comercials de la ciutat, han pogut manifestar quin són els principals reptes comercials, i quines són al seu entendre, les actuacions prioritàries que ha d'adoptar tant l'administració local com els mateixos comerciants, per a posicionar competitivament el comerç de la nostra ciutat.

En aquest sentit, la consellera de Comerç de l'Ajuntament, Elvira Ferrando, ha manifestat que "el nou pla estratègic haurà de servir de full de ruta per a consolidar el sistema comercial de la nostra ciutat per als propers 5 anys".

La conselleria de Comerç de l'Ajuntament lliurarà uns vinils d'"Establiment distingit" als comerciants i empresaris que van ser premiats als 1rs Premis Fòrum Comerç de Tarragona, celebrat el gener del 2017.

La consellera de Comerç de l'Ajuntament, Elvira Ferrando, ha destacat que durant la jornada tècnica mantindrà reunions de treball amb la directora dels serveis territorials d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Carmen Mansilla, per tractar temes de comerç que afecten ambdues administracions i del Pla estratègic de la ciutat.

Les inscripcions a la Jornada són gratuïtes i s'han de formalitzar a través de la pàgina web de l'Ajuntament.


 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta