Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2018 La Jornada de Tarragona Impulsa donarà claus el 12 de desembre per reinventar-se professionalment

La Jornada de Tarragona Impulsa donarà claus el 12 de desembre per reinventar-se professionalment

La Jornada de Tarragona Impulsa donarà claus el 12 de desembre per reinventar-se professionalment

27/11/2018

La 7a Jornada de Tarragona Impulsa posarà l'accent en el coneixement personal per afrontar en òptimes condicions el nou mercat laboral. Sota el títol de "Reinventa't amb noves perspectives", la Sala Euthyches del Palau de Congressos acollirà el dimecres 12 de desembre una nova edició d'aquesta jornada anual, que vol proporcionar oportunitats per millorar la trajectòria professional dels assistents i dotar-los d'eines i coneixement per retrobar o engegar el seu camí professional.

Durant tot el matí, diferents especialistes posaran l'accent en aspectes com la preparació d'una entrevista de feina, els canvis en el mercat de treball o les experiències de diferents persones que han aconseguit treure benefici professional de la seva afició.

Entre els ponents destaquen especialment l'aventurer i emprenedor Albert Bosch i el consultor Joan Plans, que obriran la jornada amb una conferència tetralitzada i motivadora sobre la innovació i el lideratge.

Anna Laura Rizzo, Neus Virgili, Álvaro Mancilla, Sara Batalla i Gerard Galofré seran alguns dels altres noms propis de la jornada, en la qual es desafiarà la ment dels participants i es posaran a prova les seves habilitats i pensament creatiu. La jornada finalitzarà amb una experiència intel·ligent utilitzant tècniques semblants a les d’un escape room.

Podeu veure el tríptic de la Jornada clicant aquí.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta