Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2018 La VII Jornada de Tarragona Impulsa ofereix exemples per reorientar-se laboralment

La VII Jornada de Tarragona Impulsa ofereix exemples per reorientar-se laboralment

La VII Jornada de Tarragona Impulsa ofereix exemples per reorientar-se laboralment

La Sala Euthyches del Palau de Congressos s'ha omplert aquest dimecres en la VII Jornada de Tarragona Impulsa
12/12/2018

Sota el lema "Reinventa't amb noves perspectives", diferents ponents han explicat les seves experiències i han aportat claus per millorar la trajectòria professional o per reorientar-se laboralment.

Durant la inauguració, l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros ha destacat "la importància d'arriscar" en l'àmbit de l'emprenedoria i ha animat el públic a considerar "el fracàs com a part de l'èxit". Ballesteros també ha valorat la implicació de la ciutat en la voluntat de posicionar les comarques tarragonines com una regió del coneixement a nivell europeu.

Per la seva banda, el conseller de Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, ha recordat la tasca diària que es fa des de Tarragona Impulsa en els àmbits de la formació, l'ocupació i el foment de l'emprenedoria.

Al Palau de Congressos s’hi ha ubicat una mostra d’empreses que han comptat amb l’assessorament de Tarragona Impulsa, de manera que els participants a la jornada han pogut conèixer de primera mà iniciatives exitoses i han pogut parlar amb emprenedors locals.

Segells de reconeixement d’administració oberta