Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2018 L'Ajuntament proposa un seguit de bones pràctiques per a la Setmana Santa

L'Ajuntament proposa un seguit de bones pràctiques per a la Setmana Santa

L'Ajuntament proposa un seguit de bones pràctiques per a la Setmana Santa

Les recomanacions van dirigides a tota la ciutadania i, sobretot, als establiments inclosos en els recorreguts de les professons.
L'Ajuntament proposa un seguit de bones pràctiques per a la Setmana Santa Cartell de la Setmana Santa de Tarragona 2018
06/03/2018

 

Des de l'Ajuntament es recomana, especialment als propietaris d'establiments de restauració, veïns i ciutadania en general, que, per tal de garantir la seguretat de les persones i els béns i aconseguir el màxim lluïment i solemnitat dels actes programats per Setmana Santa, es tinguin en compte una sèrie bones pràctiques.

Es recorda als establiments de restauració ubicats dins dels recorreguts previstos que tinguin terrasses instal·lades que les hauran de desmuntar durant la celebració de les processons. Es recomana organitzar aquestes retirades amb temps i no esperar a l'últim moment.

Als veïns i espectadors de les processons es demana evitar creuar, respectar la ubicació de les tanques i bandes d'abalisament de protecció i delimitació.

Els dies, carrers i horaris estan detallats en el Ban Municipal de Bones Pràctiques per la Setmana Santa 2018. El ban es pot trobar al web de la Seu electrònica de l'Ajuntament de Tarragona.

Els actes de la Setmana Santa 2018, de gran tradició a Tarragona, tindran lloc des del dissabte 10 de març fins al dissabte 31 de març, amb actes que recorreran els carrers i places de la ciutat, Patrimoni de la Humanitat.

Segells de reconeixement d’administració oberta