Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2018 L'alcalde Ballesteros reconeix l'esforç dels càmpings en la promoció de les activitats de la ciutat

L'alcalde Ballesteros reconeix l'esforç dels càmpings en la promoció de les activitats de la ciutat

L'alcalde Ballesteros reconeix l'esforç dels càmpings en la promoció de les activitats de la ciutat

S’oficialitza l’aliança estratègica entre aquests allotjaments turístics i Tàrraco Viva
L'alcalde Ballesteros reconeix l'esforç dels càmpings en la promoció de les activitats de la ciutat Representants de l'Agrupació de Càmpings de Tarragona i del Festival Tarraco Viva juntament amb l'alcalde i la consellera de Cultura i Patrimoni. Foto:Mauri
25/04/2018

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha formalitzat aquest matí la col·laboració de l'Ajuntament amb l'Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat en el marc de Tàrraco Viva. L'acte s'ha celebrat a l'alcaldia amb la presència d'Agustí Peyra i Marc Francesch, president i vicepresident de l'Agrupació, respectivament.

L'alcalde Ballesteros ha remarcat "la implicació dels càmpings en la ciutat. Hem de reconèixer l'esforç d'aquest sector turístic en les activitats de la ciutat. És un sector fonamental perquè té una oferta de molta qualitat". Per la seva part, el president de l'Agrupació de Càmpings de Tarragona Ciutat, Agustí Peyra, ha augurat una bona ocupació coincidint en Tàrraco Viva. "El 21 de maig tindrem una ocupació del 100%", ha afirmat.

Tàrraco Viva, dedicat aquest any -amb motiu dels Jocs de Tarragona 2018- a l'esport a la Mediterrània clàssica, proposa enguany 450 actes amb més de 1.000 persones que participen directament en els actes programats en 30 escenaris diferents.

Els set càmpings integrants de l'associació (Las Salinas, Platja Llarga, Les Palmeras, Torre de la Móra, Tamarit Park Resort, Trillas Platja Tamarit i Caledònia) es faran càrrec el mes de maig de l'allotjament de mig centenar d'actors que participen en els espectacles de reconstrucció històrica. En total sumen unes 500 estades en semimòbil i bungalous de l'entorn de la Platja Llarga i La Mòra-Tamarit, que suposaran una aportació en espècies que ronda els 20.000 euros. El pressupost total arriba aquest any els 340.000 euros sense comptar els patrocinis en espècies.

A més d'oferir suport logístic i allotjament, Càmpings Tarragona Ciutat va patrocinar durant la passada edició de Tàrraco Viva una demostració divulgativa de com eren els campaments de les legions romanes i com es muntaven els papilio, les botigues militars de campanya d'oficials i soldats, que es podrien considerar els primers 'campistes' de la història per la sofisticació dels seus mètodes.

Amb 9.700 places, els set establiments que integren l'agrupació Càmpings Tarragona Ciutat tripliquen la capacitat hotelera de la capital i s'han convertit, amb un important creixement en els últims anys, en una de les principals portes d'accés al territori.

Segells de reconeixement d’administració oberta