Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2018 L'Alcalde Ballesteros signa un acord de col·laboració amb Renfe Viajeros per promocionar activitats turístiques i culturals a Tarragona

L'Alcalde Ballesteros signa un acord de col·laboració amb Renfe Viajeros per promocionar activitats turístiques i culturals a Tarragona

L'Alcalde Ballesteros signa un acord de col·laboració amb Renfe Viajeros per promocionar activitats turístiques i culturals a Tarragona

18/01/2018


L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha signat aquest migdia a Madrid un conveni de col·laboració amb Renfe Viajeros per promocionar activitats turístiques i culturals de Tarragona. Així mateix, aquest acord es concreta en descomptes fins al 35% sobre la tarifa general a tots els assistents i expositors de les activitats relacionades amb la promoció del turisme de congressos.

 

Durant la reunió també s'ha parlat dels Jocs Mediterranis i la col·laboració entre les dues entitats, en aquest cas Patronat Municipal de Turisme i Renfe Viajeros.

 

Per una altra banda, l'alcalde també ha assistit a l'acte de lliurament que Costa Cruceros España ha fet en reconeixement a la tasca realitzada pels integrants de Tarragona Cruise Port Costa Daurada. Un reconeixement que s'ha celebrat a l'estand Costa Daurada de Fitur i que ha comptat amb la presència del president del Port de Tarragona, Josep Andreu; de la presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Inmaculada Rodríguez; la regidora de Cultura i Protecció de Reus, Montserrat Caelles; i la directora tècnica del Patronat de Turisme Costa Daurada, Marta Farrero. El lliurament del premi l'ha fet el director general de Costa Cruceros a Espanya i Portugal, Raffaele D'Ambrosio. És el primer any que Costa Cruceros lliura un reconeixement d'aquest tipus.

Finalment, aquest vespre l'alcalde Ballesteros participarà en l'acte de presentació del programa del 25è aniversari de la creació de la Red de Ciudades Patrimonio de la Humanidad. Tindrà lloc a les 21.00 h a l'Instituto Cervantes.


Demà, Josep Fèlix Ballesteros participarà en l'assemblea extraordinària d'alcaldes del Grupo Ciudades Patrimonio de la Humanidad. També assistirà en la presentació del Plan Operativo amb Turespaña per a 2018, on coincidirà amb la secretària d'Estat de Turisme, Matilde Asian.

Segells de reconeixement d’administració oberta