Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2018 L'enoturisme i la gastronomia mediterrània, eixos del IV Mediterranean Tourism Meeting

L'enoturisme i la gastronomia mediterrània, eixos del IV Mediterranean Tourism Meeting

L'enoturisme i la gastronomia mediterrània, eixos del IV Mediterranean Tourism Meeting

Se celebrarà el 24 de maig al Tinglado 1 i està organitzat pel Patronat Municipal de Turisme i l'Open Energy Institute
L'enoturisme i la gastronomia mediterrània, eixos del IV Mediterranean Tourism Meeting Presentació, aquest matí, del IV Mediterranean Tourism Meeting
07/05/2018

El Mediterranean Tourism Meeting (MTM) arriba a la seva quarta edició. El simposi d'aquest any estarà dedicat al turisme intel·ligent, la gastronomia i el món del vi i se celebrarà el 24 de maig en el Tinglado 1 del Port de Tarragona. Reconeguts experts participaran com a ponents en una Jornada que servirà per aportar propostes i marcar estratègies de futur recolzades en bases tan sòlides del territori com la gastronomia mediterrània i l'enoturisme. La consellera de Turisme, Inma Rodríguez, ha explicat que "Tarragona és una destinació privilegiada per oferir un turisme de qualitat i jornades com el MTM ens permeten crear sinergies amb el teixit empresarial de la ciutat i aprofundir en tres reptes essencials per la ciutat: Tarragona com a capital del vi, referent en la gastronomia de qualitat i atenta la innovació tecnològica per millorar l'experiència dels nostres visitants".

El IV Mediterranean Tourism Meeting està organitzat pel Patronat de Turisme de l'Ajuntament de Tarragona i l'Open Energy Institute (OEI), en col·laboració amb el Port de Tarragona, Ferrovial Servicios, Onda Cero i Vermut Yzaguirre. La present edició s'estructura en quatre blocs: Turisme de Qualitat, Smart Cities, Món del Vi i Món de la Gastronomia. En aquest sentit, la consellera ha explicat que el simposi és un exemple de la bona col·laboració publico-privada: "fonamental per treballar conjuntament per tal que Tarragona es posicioni com una destinació turística de qualitat".

La finalitat d'aquest congrés és posar de manifest els nous reptes i oportunitats que té per davant el sector turístic –especialment la Costa Daurada i l'àrea Mediterrània, en general. També tractarà d'analitzar el futur d'aquesta activitat econòmica i proporcionar les claus per augmentar la seva competitivitat. La jornada comptarà amb Miquel Puig, director general del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya; Carmelo Torres, gerent d'Almeria Turística; entre altres experts del sector turístic. En clau local, comptarà amb la participació de Jaume Drudis, xef del restaurant les Bruixes de Burriac i director gastronòmic d'Unilever per Europa. El president de l'Open Energy Institute, Robert Moragues, ha explicat que el simposi d'aquest any se centrarà a analitzar les estratègies i potencialitats a desenvolupar per atraure turisme de qualitat.

El simposi és d'inscripció gratuïta i cal fer-ho través d'aquest enllaç. Al final de la jornada de treball, hi haurà una degustació de vermut, també gratuïta. Finalment, els inscrits que així ho desitgin podran assistir a un dinar gourmet de networking, opcional, per intercanviar punts de vista i explorar noves oportunitats de negoci.

Segells de reconeixement d’administració oberta