Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2018 Presentació del Tarracvs "Sota la pell i les aparences"

Presentació del Tarracvs "Sota la pell i les aparences"

Presentació del Tarracvs "Sota la pell i les aparences"

Aquesta creació és obra de les persones internes del centre penitenciari Mas d'Enric
Presentació del Tarracvs "Sota la pell i les aparences" La presentació del Tarracvs "Sota la pell i les aparences" pintat pels participants del Taller de ceràmica i pintura del Centre penitenciari Mas d'Enric ahir al Mercat Central, on romandrà exposat.
14/06/2018

Ahir dimecres 13 de juny, a les 18 hores, al Mercat Central de Tarragona, es va presentar el Tarracvs "Sota la pell i les aparences" pintat pels participants del Taller de ceràmica i pintura del Centre penitenciari Mas d'Enric.

Aquest Tarracvs és el darrer que es presenta dels quatre que són propietat de l'Ajuntament de Tarragona inclosos en la iniciativa "Tarracvs Prade. L'art juga al carrer!"; els altres tres estan ubicats a l'Estació d'Autobusos, l'Estació de Renfe i l'Aeroport de Reus.

A la presentació del Tarracvs van assistir la consellera de Comerç, Elvira Ferrando, i la sotsdirectora de l'àrea de Tractament del Centre Penitenciari Mas d'Enric, Alba Bonastre.

D'altra banda, cal assenyalar els dos Tarracvs del Port Tarragona ubicats al costat de les Escales Reials i davant el Pòsit de pescadors, a més d'altres que són propietat d'empreses i establiments comercials que s'han adherit a la iniciativa.

Segells de reconeixement d’administració oberta