Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2018 S'amplien els horaris de les terrasses durant les festes de Santa Tecla 2018

S'amplien els horaris de les terrasses durant les festes de Santa Tecla 2018

S'amplien els horaris de les terrasses durant les festes de Santa Tecla 2018

Els bars, restaurants i cafès poden perllongar el tancament en 30 minuts; i les discoteques i sales de ball, en 45 minuts.
20/09/2018

El conseller delegat d'Ocupació del Domini Públic, Mobilitat i Accessibilitat ha autoritzat, mitjançant aquest decret, als/les titulars de les terrasses que disposen de permís municipal, i que no contradiguin el BAN de l'Alcalde sobre la incompatibilitat de l'ocupació a la via pública, a retirar-les en l'horari especial de tancament de l'establiment.

Aquest horari especial, permès entre el 14 i 24 de setembre, significa que les activitats recreatives de bar musical, restaurant musical, sala de concert, cafè teatre, cafè concert, restaurant, bar, restaurant bar i saló de banquets, poden perllongar l'horari màxim de tancament en 30 minuts sobre el seu horari general; i les discoteques, sales de ball i sales de festes amb espectacle, en 45 minuts sobre el seu horari general.

Es recorda als/les titulars d'autoritzacions per a ocupar la via pública amb terrasses que, d'acord amb la normativa municipal, al compliment del següent:

  • Les ocupacions amb terrasses no podran constituir una barrera arquitectònica que interfereixi els itineraris practicables existents per als vianants.
  • En voreres i altres espais urbans s'haurà de deixar una amplada suficient per permetre un espai lliure pel pas de vianants igual o superior a 1'50m. Al voltant dels accessos dels edificis d'habitatges, de locals comercials i dels edificis de pública concurrència, aquest espai s'haurà d'ampliar a 1'80m.
  • Tot el mobiliari de la terrassa haurà de ser recollit i emmagatzemat diàriament a l'interior de l'establiment.
  • S'hauran de recollir els tendals laterals de tancament per deixar el pas lliure per l'interior de l'ocupació quan aquesta no estigui en funcionament.
  • Els tendals i altres elements de tancament, hauran de mantenir-se en condicions de neteja i funcionament.
  • Resta prohibit l'ús de l'espai autoritzat i de la via pública per extensió com a zona d'emmagatzematge de cap element o residu associat a l'ocupació.
  • L'àrea de l'ocupació, inclòs el paviment, ha de mantenir-se neta i en condicions de manera permanent tenint especial cura de la neteja en finalitzar l'horari autoritzat.
Segells de reconeixement d’administració oberta