Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2018 Tarragona gaudirà de Sant Jordi amb 218 parades

Tarragona gaudirà de Sant Jordi amb 218 parades

Tarragona gaudirà de Sant Jordi amb 218 parades

La Rambla Nova tornarà a ser l'epicentre del Sant Jordi tarragoní
Tarragona gaudirà de Sant Jordi amb 218 parades La ciutat s'omplirà de roses per Sant Jordi. Foto: Manel R. Granell
20/04/2018

Tarragona bullirà aquest dilluns d'activitat amb motiu de la diada de Sant Jordi i comptarà amb 218 parades al conjunt de la ciutat.

La Rambla Nova tornarà a ser l'epicentre del Sant Jordi tarragoní, amb 159 parades de venda de llibres, flors i articles de marxandatge relacionats amb aquesta diada. Aquestes parades, degudament senyalitzades i ordenades, estaran agrupades en diferents coques segons la seva tipologia:

  • A la coca 1 (del Balcó del Mediterrani als carrers Adrià i Sant Agustí, 49 parades) l'espai estarà ocupat per a centres escolars, clubs i entitats esportives, agrupacions d'escoles i colles castelleres.
  • A la coca 2 (dels carrers Adrià i Sant Agustí als carrers Unió i Sant Francesc, 70 parades) l'espai estarà ocupat per institucions, entitats d'àmbit nacional amb delegació a la ciutat, entitats ciutadanes, mitjans de comunicació, partits polítics i professionals de la venda de llibres i flors.
  • A la coca 3 (dels carrers Unió i Sant Francesc fins al monument als Despullats, 19 parades), l'espai estarà ocupat per llibreters i floristes.
  • A la coca 4 (del monument als Despullats fins a la Font del Centenari, 21 parades), l'espai estarà ocupat per entitats i associacions del tercer sector.

 

La resta del centre de la ciutat i els barris comptaran amb 59 parades de venda de flors i llibres.

Les parades estaran obertes de 9 a 20 h, excepte les parades de la coca 1, que hauran de desmuntar-se a les 19 h amb motiu de la tradicional diada castellera de Sant Jordi. El muntatge de les parades començarà a les 7 h excepte les ubicacions de les llibreries, que a causa de la seva complexitat podran començar el muntatge a les 5 h.

Segells de reconeixement d’administració oberta