Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2018 Tarragona i Reus es promocionen conjuntament per captar inversions

Tarragona i Reus es promocionen conjuntament per captar inversions

Tarragona i Reus es promocionen conjuntament per captar inversions

Mitjançant la iniciativa ‘Invest in Cities’ empreses i inversors es posaran en contacte, tant al territori com a Madrid
Tarragona i Reus es promocionen conjuntament per captar inversions El conseller de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Tarragona, Francesc Roca (esquerra) i el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Reus, Marc Arza. Foto: Mauri.
05/09/2018

Tarragona i Reus es promocionen conjuntament per impulsar la inversió privada a les ciutats. Aquest matí s'han presentat les accions que durant a terme en una roda de premsa amb la participació del conseller de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Tarragona, Francesc Roca, i el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Reus, Marc Arza.

Reus i Tarragona se sumen a ‘Invest in Cities’, una iniciativa que vol promocionar i impulsar la inversió privada en el teixit empresarial i de negoci de les ciutats.

El pròxim 18 de setembre Reus esdevindrà la seu de la primera trobada 'd'Invest in Cities’, col·laborant conjuntament amb Tarragona, per a convocar al teixit empresarial i realitzar una jornada de formació i treball en xarxa dirigida a empresaris i emprenedors.

Aquest fòrum està enfocat a crear un ecosistema adequat per la relació entre els projectes d'inversió públics i de les empreses que vulguin presentar els seus projectes amb els inversors interessats.

A la jornada s'oferiran eines i opcions d'inversió o finançament per als projectes empresarials d'expansió, desenvolupament o creixement.

D'altra banda, al mes de novembre Tarragona i Reus participaran, amb altres vuit ciutats mitjanes de l'Estat en una cimera d'inversió a Madrid.

El conseller tarragoní Francesc Roca ha reivindicat la col·laboració dels dos municipis, "ja que es planteja una visió generosa del territori, tant per als municipis, que poden explicar millors les seves potencialitats, com per als inversors, que poden aprofitar les sinergies de dues ciutats per comprovar els seus múltiples atractius, també des del punt de vista econòmic".

Per la seva banda, el regidor reusenc Marc Arza, ha manifestat que "si té sentit que Reus i Tarragona col·laborem amb gairebé tot, allà on més sentit té és aquí" i ha afegit que "complim amb una de les nostres obligacions, que és ajudar a les nostres empreses a trobar finançament, sigui mobilitzant el capital proper sigui facilitant l'accés al capital de regions veïnes com Madrid, París o Londres".

Segells de reconeixement d’administració oberta