Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2018 Tarragona present al 30è Congrés Nacional d'Empreses Organitzadores de Congressos

Tarragona present al 30è Congrés Nacional d'Empreses Organitzadores de Congressos

Tarragona present al 30è Congrés Nacional d'Empreses Organitzadores de Congressos

Es tracta de la trobada de referència del sector a Espanya i comptarà amb una assistència de més de 400 professionals
Tarragona present al 30è Congrés Nacional d'Empreses Organitzadores de Congressos Imatge de la presentació del gerent del Patronat de Turisme
16/02/2018El Tarragona Convention Bureau, organisme que depèn del Patronat Municipal de Turisme, participa en el 30è Congrés Nacional d'Empreses Organitzadores de Congressos que se celebra a Alcalà d'Henares. La trobada reuneix cada any els principals agents del sector de la indústria de congressos, reunions i esdeveniments a Espanya i és un congrés de referència entre el sector.

El gerent del Patronat Municipal de Turisme, Ángel Arenas, ha participat en la jornada d'avui amb una presentació titulada "Sesión sobre Organización de Eventos en Ciudades Españolas Patrimonio de la Humanidad" on ha parlat de Tarragona com a ciutat receptora d'esdeveniments corporatius que la donen a conèixer i generen oportunitats de negoci. A la mateixa ponència, Arenas ha explicat per què Tarragona com a ciutat Patrimoni de la Humanitat és una destinació ideal per fer-hi congressos i altres esdeveniments i perquè el turisme MICE (Meetings, Incentives, conferences and events) és una aposta de ciutat com a eina per desestacionalitzar i diversificar el turisme, en sintonia amb l'estratègia turística que està duent a terme el Patronat Municipal de Turisme.

Aquest congrés, que espera una assistència de més de 400 professionals, és el fòrum de referència per a les empreses organitzadores de congressos. Entre altres temes, es tracten aspectes com la neurociència aplicada a l'organització d'esdeveniments, la seguretat en els congressos, l'optimització de les noves tecnologies, el Compliance per a la gestió dels pressupostos i com l'hostaleria tradicional s'enfronta a les noves tendències del sector.

Més informació: http://congreso2018.opcspain.org/programa/

Segells de reconeixement d’administració oberta