Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2018 Tarragona, present al Mercat d'Escapades 2018

Tarragona, present al Mercat d'Escapades 2018

Tarragona, present al Mercat d'Escapades 2018

El Patronat Municipal de Turisme ha comptat amb estand propi a la fira, celebrada a Barcelona del 4 al 6 de maig
Tarragona, present al Mercat d'Escapades 2018 La consellera de Turisme, Inma Rodríguez, i el gerent del Patronat, Angel Arenas al Mercat d’Escapades de Barcelona.
08/05/2018

Enguany Tarragona s'ha promocionat al Mercat d'Escapades de Barcelona, que ha tingut lloc del 4 al 6 de maig i en què ha comptat amb un estand propi per promocionar els seus atractius turístics, amb especial èmfasi en els Jocs Mediterranis 2018, el conjunt arqueològic de Tàrraco declarat Patrimoni Mundial i els esdeveniments culturals que aquest any se celebraran a la ciutat, com Tarraco Viva i el Programa Cultural dels Jocs Mediterranis.

La consellera de Turisme i presidenta del Patronat, Inma Rodríguez, ha destacat que la fira és "una gran oportunitat per donar visibilitat a Tarragona i la seva oferta turística en els mercats més propers, i alhora potenciar el nostre posicionament com a destinació cultural de primer nivell, ja que a més de ser l'única ciutat de Catalunya declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, aquest any gaudirem d'una programació cultural de primer nivell unida a la celebració dels Jocs Mediterranis".

El Mercat d'Escapades és una fira organitzada per l'Agència Catalana de Turisme que enguany, Any Europeu del Patrimoni Cultural, ha arribat a la seva quarta edició. La fira, a l'aire lliure, ha permès donar a conèixer al públic local les propostes turístiques d'àmbit de tota Catalunya i també territorials agrupades en experiències a la Costa Brava, Terres de l'Ebre, Costa Daurada, Val d'Aran, Pirineus, Barcelona i Terres de Lleida.

Segells de reconeixement d’administració oberta