Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2018 Tots a plaça, tots a taula! Tarragona, un Nadal per compartir

Tots a plaça, tots a taula! Tarragona, un Nadal per compartir

Tots a plaça, tots a taula! Tarragona, un Nadal per compartir

Tots a plaça, tots a taula! Tarragona, un Nadal per compartir Foto: Mauri
11/12/2018

El passat 21 de novembre, a pocs minuts d’escoltar el primer cop el torn de tarda del Rellotge Carilló de les 18 h, es van encendre els llums de l’interior del recinte modernista. Va ser el primer tret de sortida de la campanya de Nadal, acompanyat pocs dies després amb ofertes i descomptes amb motiu del Black Friday, la 18a Fira de l’Oli, el Gran Recapte i la recollida de Joguines de la Creu Roja amb la col·laboració del CBT i Nàstic. I des de llavors, i fins al 20 de desembre, continuen els maridatges amb la DO Tarragona, exclusius i exquisits, on fusionem els productes que ofereixen els nostres paradistes amb els vins que ofereixen els nostres cellers. Els propers 13 i 20 de desembre en seran els darrers dies.

“Les dotze van tocant” va ser el lema de la campanya de l’any anterior, on Quartet Mèlt van ser els prescriptors del Mercat Central. Aquesta campanya va comptar amb una àmplia oferta de tallers d’artesania i manualitats; maridatges; visites sorpresa, com els personatges del Barri Sèsam, Star Was, Pare Noel i els Patges Reals, o un concurs de receptes de cuina nadalenca, en què el guanyador va obtenir 250 euros i els cinc concursants restants, 50 euros en txecs regal, i  sortejos per als nostres clients a través de butlletes:

  • 50 lots de cava, 50 txecs/vals de 20 euros i disc de Quartet Mèlt
  • Fotografies de la parada De Temporada
  • 5 viatges de cap de setmana a mercats europeus
  • 5 vals de 500 euros

Enguany comptem amb novetats molt atractives per a tots i totes, per tal de continuar sorprenent el nostre públic, que ens visita durant tot l’any. Per exemple: 35 sortejos en 5 setmanes.

— 20 sortejos on line

Reforçar i augmentar la nostra posició als perfils digitals més habituals: twitter, facebook, instagram i youtube. Aquests 20 sortejos premiaran cada guanyador/a amb 100 euros en vals de compra als nostres establiments, juntament amb el Disc de la Marató de TV3.

— 15 sortejos on line

Un clàssic: omplir la butlleta amb les dades personals per poder aconseguir un cap de setmana per a dues persones a les següents ciutats europees per conèixer-ne els mercats municipals de Londres, Ciutadella, València, Berlín i Istambul.

Un total de 750 euros en vals de compra, 5 discos de la Marató i 5 figures temàtiques del pare Noel de la marca Playmobil, de 60 cm d’alçada.

Els primers concursos es van posar en marxa aquest dilluns 10 de desembre. Cada setmana hi haurà un total de set sortejos, tres de presencials i quatre on line a través de les diferents xarxes socials del Mercat Central (Facebook, Instagram, Twitter i Youtube).

El mecanisme per participar-hi és molt senzill. Els usuaris que participin al sorteig de Facebook o Instagram hauran de comentar la publicació etiquetant dues persones; a Twitter hauran de fer un retuit d’un post, i a Youtube, comentar un vídeo.

D’altra banda, els sortejos presencials, que es realitzaran dipositant una butlleta dins d’una urna col·locada al Mercat, que serà entregada per part dels paradistes durant la compra durant aquests dies de Nadal.

Cada setmana es donaran a conèixer els noms de les persones guanyadores. Els dies 12, 19 i 27 de desembre, 3 i 10 de gener, a les 18.05 h, després de l’Amparito Roca del rellotge carilló de Tarragona, la parada La Teca i La Meca acollirà el sorteig en directe.

Ambient nadalenc al Mercat Central

L’edifici modernista de Pujol de Barberà respirarà ambient nadalenc des de principis de desembre. A banda de l’espectacular il·luminació nadalenca del Mercat i l’avet de la plaça Corsini, que un cop acabin les festes es convertirà en biomassa, des d’aquest dimarts 11 de desembre es podrà visitar el monumental pessebre instal·lat per l’Associació Pessebrista de Tarragona i obra de Josep Puig Canet. Es tracta d’una representació de 12 metres d’amplada per 2 metres de profunditat, en format de diorama i que integra, en un sol espai i de manera cronològica, les escenes del relat històric. El públic el podrà visualitzar fins al 19 de gener del 2019.

D’altra banda, el proper 19 de desembre el Mercat acollirà una cantada de nadales, de les 9.30 a les 12 h, a càrrec dels nens i nenes d’algunes escoles de Tarragona (18a edició), i retornant a la plaça Corsini, com als seus orígens.

El 31 de desembre, l’emblemàtic edifici rebrà una visita molt especial. I l’any el rebrem amb novetats; estigueu atents a les nostres xarxes socials.

Horaris especials

Coincidint amb les festivitats, el Mercat Central alterarà els seus horaris durant alguns dies de les properes festes de Nadal. Els dies que es veuran afectats, els horaris habituals seran els següents:

  • Diumenge 23 de desembre, tant la planta del Mercat com la planta baixa estaran obertes fins a les 15 h.
  • Els dilluns 24 i 31 de desembre, vigílies de festius, la planta del Mercat estarà oberta al públic fins a les 17.30 h, mentre que els locals de restauració i el supermercat de la planta baixa estaran oberts fins a les 19.30 h.

 

El Relat 2018/19

Amb el lema “Tots a plaça, tots a taula, un Nadal per compartir”, volem fer ressò i engrescar les famílies i amics a celebrar de manera col·lectiva l’estrena de la plaça Corsini, recordar que tots els dies sona el rellotge carilló a les 12 h i 18 h i, sobretot, recuperar la dita "anem a la plaça", que avis, àvies, pares i mares feien ús temps enrere, quan es referien a anar al Mercat Municipal.

El primer espot de comunicació ha volgut transmetre això i posar en valor l’esforç i dedicació dels professionals que treballen dins el recinte públic i, a l’hora, anunciar els sortejos. Properament emetrem diversos espots amb missatges diferents fins al 10 de gener del 2019.

Segells de reconeixement d’administració oberta