Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2018 Venedors de llibres i flors de Tarragona ja es preparen per a la Diada de Sant Jordi

Venedors de llibres i flors de Tarragona ja es preparen per a la Diada de Sant Jordi

Venedors de llibres i flors de Tarragona ja es preparen per a la Diada de Sant Jordi

El termini per presentar les sol·licituds d'instal·lació de parades va del 3 al 17 d'abril
Venedors de llibres i flors de Tarragona ja es preparen per a la Diada de Sant Jordi Diada de Sant Jordi a la coca central de la Rambla Nova de Tarragona. Foto: Mireia Solé
20/03/2018

La Rambla Nova, amb altres ubicacions de la ciutat, seran testimonis de la celebració al carrer de la Diada de Sant Jordi d'enguany. Tradicionalment, Tarragona viu aquest dia com una festa cívica al voltant dels llibres i les roses, amb la instal·lació de parades de venda d'aquests articles per diversos punts de la ciutat.

 

La instal·lació de les parades en l'espai de la coca central de la Rambla Nova estarà distribuït per trams:

  • Tram delimitat entre el monument Roger de Llúria i carrers Adrià i Sant Agustí. Espai dedicat a centres escolars, clubs i entitats esportives, agrupació d'escoltes i colles castelleres, amb seu a la ciutat.
  • Tram delimitat entre els carrers Adrià i Sant Agustí i carrers Unió i Sant Francesc. Aquest espai l'ocuparan institucions, entitats d'àmbit nacional amb delegació a la ciutat, entitats ciutadanes, sense ànim de lucre, mitjans de comunicació, partits polítics amb seu a la ciutat.
  • Tram delimitat entre els carrers Unió i Sant Francesc i fins al monument als Despullats. Els llibreters i floristes amb establiment o concessió fixa a la ciutat disposaran d'aquest espai.
  • Tram delimitat entre el monument als Despullats i la Font del Centenari. Espai per a entitats i associacions del tercer sector.

 

Les parades autoritzades a instal·lar-se als carrers de la ciutat seran les de venda de llibres, flors i d'altres tipus de marxandatge relacionat amb Sant Jordi.

 

Les sol·licituds, específicament les relatives a l'ocupació de la coca central de la Rambla Nova, seran ateses de forma presencial a les oficines de l'OMAC.

 

Podeu consultar en aquest enllaç el decret sobre l'ocupació de Domini Públic, amb motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi, que inclou les especificacions de casa cas, i està disponible a la Seu Electrònica.

Segells de reconeixement d’administració oberta