Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2019 Activitats als mercats amb motiu de les Festes de Nadal

Activitats als mercats amb motiu de les Festes de Nadal

Activitats als mercats amb motiu de les Festes de Nadal

Demà, 22 de novembre, s’encendran els llums de la campanya de Nadal als mercats Central i de Torreforta
Activitats als mercats amb motiu de les Festes de Nadal El conseller i president d’Espimsa, Dídac Nadal (foto: Mauri)
21/11/2019

Amb motiu de les festes nadalenques, l’Empresa Municipal de Mercats, Espimsa, ha organitzat una sèrie d’activitats de dinamització. El conseller i president d’Espimsa, Dídac Nadal, ha manifestat en roda de premsa: “Sempre hem dit que volíem que als mercats passessin coses i així serà aquest Nadal, tant al Central com al de Torreforta. Tindrem cantades de nadales, actuacions musicals a la plaça Corsini, tastos de vins, molts sortejos, i fins i tot serem el punt d’entrega de dorsals de la cursa de Sant Silvestre, a més de col·laborar amb la Gran Recapte”.

A continuació, exposem el programa.   

 

Inici de la campanya de Nadal: divendres, 22 novembre

Aquest any, el Mercat de Torreforta i el Mercat Central es donaran la mà per iniciar la campanya de Nadal a través del simbòlic acte de l'encesa de llums.

La festa començarà a les 18 h a Torreforta. Els nens i nenes del Consell Municipal d’Infants faran la lectura d'un manifest pels drets dels infants i, a continuació, seran els encarregats d’encendre els llums del mercat municipal. Després, es desplaçaran al Mercat Central, on també llegiran el Manifest i encendran els llums de l'edifici modernista, a les 19 hores.

A les 20 h, els infants encendran l'espectacular avet situat a la plaça de Corsini, que, finalitzades les Festes de Nadal, es traslladarà a una planta de reciclatge.

 

Horaris

18 h Encesa de llums al Mercat de Torreforta

19 h Encesa de llums a l’interior del Mercat

20 h Encesa de l’arbre de la plaça de Corsini

 

Fires

Fira de l’Oli: del 29 de novembre a l'1 de desembre

Fira de Nadal: del 29 de novembre al 24 de desembre

Fira de l’Artesania: del 6 desembre al 6 de gener

 

Gran Recapte

Col·laboració en la campanya "Gran recapte del Banc d’Aliments" com a punt de recollida durant tot el cap de setmana, 22 i 23 de novembre, al Mercat Central.

 

Sortejos    

Torreforta: cada dissabte al matí, durant cinc setmanes, se sortejaran un total de 26 cistelles de productes del mercat.

Mercat Central: més de 3.000 vals de compra i 3.000 premis, com viatges per conèixer mercats famosos. El primer sorteig començarà el 4 de desembre.

 

Actuacions / Nadales

14 de desembre: actuació del Cor Xera.

18 de desembre: 18a edició de la cantada de nadales. Diferents escoles de Tarragona s’acostaran a la plaça de Corsini per fer un recital de nadales.

 

Campanya Fundació Estela

Els paradistes del Mercat Central se sumen a la campanya de Nadal de la Via T i la Fundació Estela, lluint a les seves parades un arbre realitzat pels alumnes i usuaris del centre.

 

Tastos de vins

Fruit dels convenis de col·laboració amb la DO Tarragona, durant les setmanes de Nadal s’organitzaran quatre tastos-maridatge, amb la participació de diferents parades del Mercat.

 

Pessebre

Exposició d’un pessebre a càrrec de l’Associació Pessebrista de Tarragona, del 9 de desembre al 5 de gener, al Mercat Central.

 

Sant Silvestre

Punt d’entrega i recollida dels dorsals els dies 28, 30 i 31.

El Mercat Central entregarà gairebé 800 euros en vals de compra als guanyadors de les diferents categories.

Segells de reconeixement d’administració oberta