Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2019 Arrenca una nova temporada de creuers, amb una participació intensa de comerciants i restauradors.

Arrenca una nova temporada de creuers, amb una participació intensa de comerciants i restauradors.

Arrenca una nova temporada de creuers, amb una participació intensa de comerciants i restauradors.

Arrenca una nova temporada de creuers, amb una participació intensa de comerciants i restauradors. Les activitats dels operadors Cruises Amicvm comptaran enguany amb la participació d'empreses i entitats de Tarragona
21/03/2019

Dimecres passat va tenir lloc a la Cambra de Comerç de Tarragona la presentació de la temporada de creuers 2019 als operadors Cruises Amicvm.

L'Alba Colet, de la Tarragona Cruise Port Costa Daurada, va informar que aquest any la campanya de creuers s'inicia el dia 19 d'abril, coincidint amb divendres Sant, i s'allargarà fins al mes de novembre. El nombre de creuers s'incrementa respecte de l'any passat, i passa de 57 a 65, amb un total de 110.000 passatgers.

D'altra banda, a la reunió es va informar de les principals novetats del Pla Anual d'Actuacions de la ZACTgn-Cruises Amicvm 2019.

Aquest any, el projecte Cruises Amicvm, format per 42 establiments de comerç, oci i restauració de Tarragona, aposta per tres àmbits d'actuació: la coordinació entre operadors Cruises Amicvm, les campanyes de dinamització i màrqueting i la formació per als petits comerciants.

Una de les activitats més destacades serà la campanya "Gaudeix Tarragona amb Cruises Amicvm", que se celebrarà durant el mes de juny. La campanya consistirà en el sorteig d'un cap de setmana d'experiències a Tarragona entre els ciutadans que comprin als establiments adherits. La campanya comptarà amb la participació d'empreses i entitats de la ciutat.

Altres activitats destacades de Cruises Amicvm seran l'oferta de promocions per a Creueristes i usuaris del Tàrraco Tren i les activitats de formació, obertes a qualsevol comerciant adherit a alguna de les entitats comercials de la ciutat.

Segells de reconeixement d’administració oberta