Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2019 Cloenda de la campanya comercial de Nadal

Cloenda de la campanya comercial de Nadal

Cloenda de la campanya comercial de Nadal

La recaptació solidària es va lliurar a la Fundació Estela i Tarraco Salut
Cloenda de la campanya comercial de Nadal Guanyadors del concurs d'aparadors
15/01/2019

El passat dia 10 es va celebrar l’acte de cloenda de la campanya comercial de Nadal, endegada conjuntament per totes les associacions de comerciants de Tarragona, des de ponent a llevant, i per la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament. L’acte es va celebrar a Caixa Fòrum amb la presència de la consellera de Comerç de l’Ajuntament, Elvira Ferrando; el director de l’àrea de Negoci de CaixaBank a Tarragona, David Ciscar; el president de l’Associació de Comerciants Via T, Salvador Minguella, i el president de l’Associació dels Voltants del Mercat, Josep Maria Joan, entre d’altres.

Una de les activitats desenvolupades durant la campanya, a la qual es van adherir 140 comerços, va ser la decoració de Nadal, creada i dissenyada per la Fundació Estela per la Discapacitat. El total recaptat en la decoració ha anat destinat a la Fundació Estela, a qui es va lliurar un donatiu de 4.235 €.

D’altra banda, a l’entitat sense ànim de lucre Tarraco Salut se li van lliurar 3.000 €, recollits amb motiu de la campanya Nadal Musical. L’aportació la va realitzar l’Obra Social “la Caixa”.

També es van lliurar dues PlayStation 4 que es van sortejar entre els participants a la gimcana d’aparadors de Nadal i, finalment, es van lliurar els premis als sis establiments guanyadors del concurs d’aparadors nadalencs: Miguel Gigar-the Barber, D-Nas essències a l’aire, Farmàcia Garcia, Urly Flamenca, Netadent i El Racó del Pagès. 

Segells de reconeixement d’administració oberta