Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2019 El 5 de juny Tarragona celebrarà la segona edició dels Premis Fòrum Comerç

El 5 de juny Tarragona celebrarà la segona edició dels Premis Fòrum Comerç

El 5 de juny Tarragona celebrarà la segona edició dels Premis Fòrum Comerç

Tindrà lloc a l'Auditori August del Palau de Congressos
El 5 de juny Tarragona celebrarà la segona edició dels Premis Fòrum Comerç Foto: Mauri
29/05/2019

El Palau de Congressos acollirà el 5 de juny, a les 20 hores, la segona edició dels Premis Fòrum Comerç Tarragona en el transcurs d’una gala organitzada per la Conselleria de Comerç de l’Ajuntament, amb la col·laboració de la patronal PIMEC Comerç Tarragona i la Cambra de Comerç de Tarragona, i amb el patrocini del Port de Tarragona.

Els Premis tenen com a objectiu premiar i reconèixer els empresaris i comerços al detall del teixit comercial i de distribució de la nostra ciutat i, alhora, homenatjar el món associatiu comercial de Tarragona.

La consellera de Comerç en funcions, Elvira Ferrando, ha subratllat en la roda de premsa de presentació que «els premis formen part de l’estratègia comercial "Tarragona, capital comercial", i esdevenen amb un reconeixement a la tasca social, econòmica i funcional del comerç tarragoní. Cal donar suport al nostre comerç tarragoní, que ofereix atenció personalitzada i de proximitat amb la millor oferta de productes i serveis de qualitat per a la nostra ciutadania i per als que ens visiten».

La consellera també ha anunciat que el Premi Especial de Comerç Especialitzat i Tradicional serà per al grup Sirvent (casa fundada l’any 1860)  per les botigues de venda al detall de torrons ubicades a Portalet i a la Rambla Vella. 

 

Categories

• Reconeixement i homenatge pels anys de servei i gestió comercial a Tarragona als establiments que compleixen 25, 40, 50, 60, 75 i 100 anys, als quals es lliurarà un diploma acreditatiu.

• Distinció especial a les associacions de comerciants de Tarragona, amb el lliurament d'un diploma i d'una placa.

• Premis especials Fòrum:

– Premi Especial de Comerç Especialitzat i Tradicional
– Premi Especial a la Millor Campanya de Comerç Solidari
– Premi Especial de Reconeixement a la Trajectòria Professional d’Establiment Emblemàtic de Ciutat
– Premi Especial Comerç Just
– Premi Especial al Gremi Artesà
– Premi Especial Millor Aparador Anual
– Premi Especial Comerç Formació Dual
– Premi Especial Zona d’Acolliment de Creueristes de Tarragona (ACTgn)
– Premi Especial a l’Empresa de l’Any dins la Categoria Gran Format Comercial

• Comerç 2019 Premi Fòrum

– Premi al Millor Comerç Minorista Urbà del Centre de Tarragona
– Premi al Millor Comerç Minorista Urbà de Ponent
– Premi al Millor Comerç Minorista Urbà de Llevant

Als guardonats dels Premis Especials Fòrum i Comerç 2019 Premi Fòrum se’ls lliurarà un trofeu de reconeixement, creat pel joier Blàzquez.

El passat 23 de maig, un jurat format per representants de diferents institucions públiques i privades i d’associacions comercials de Tarragona va resoldre designar els premiats, entre els candidats presentats a cada subcategoria.

Els Premis Fòrum Comerç Tarragona volen assentar un model de reconeixement i suport al comerç de Tarragona. Reben el suport de  les associacions de comerciants de Tarragona, de la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya (a través dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement a Tarragona), de la CEPTA, de la URV, de l'Institut Francesc Vidal i Barraquer, de l'Institut Campclar i del Col·legi Escola Joan XXIII, que faran possible aquesta segona edició.

A la Gala de lliurament dels premis hi assistiran comerciants, gent vinculada al comerç i autoritats. El públic en general hi podrà assistir amb inscripció prèvia al web www.forumcomerçtarragona.cat.

Segells de reconeixement d’administració oberta