Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2019 El programa Explorer ajuda a desenvolupar els negocis tecnològics de 24 joves emprenedores i emprenedors

El programa Explorer ajuda a desenvolupar els negocis tecnològics de 24 joves emprenedores i emprenedors

El programa Explorer ajuda a desenvolupar els negocis tecnològics de 24 joves emprenedores i emprenedors

La desena edició del programa està impulsada per Tarragona Impulsa, la Universitat Rovira i Virgili i el Banc Santander
24/01/2019

L’Ajuntament de Tarragona, la Universitat Rovira i Virgili i el Banc Santander han posat en marxa aquesta setmana la desena edició del programa Explorer, que compta amb la participació de 24 joves emprenedors que han estat seleccionats per desenvolupar la seva idea de negoci.

Explorer ofereix durant cinc mesos, formació i assessorament per elaborar plans de negoci basats en idees innovadores i de base tecnològica. Aquesta iniciativa està coordinada pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) amb el suport del Banco Santander i la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona i la URV. Als emprenedors se’ls oferirà un espai per treballar, formació gratuïta i tutorització personalitzada. Els tres millors projectes obtindran un premi econòmic d’entre 1.500 i 3.000 € i rebran assessorament al llarg de tres anys.

A més de desenvolupar la seva idea de negoci, els promotors dels millors projectes de tot l’Estat viatjaran a la tardor a Silicon Valley i opten a tenir fins a 30.000 € de finançament per posar en marxa el seu negoci. 

El programa Explorer ha estat guardonat amb el reconeixement "Les millors pràctiques europees. Suport a l'autoocupació juvenil", com una de les tres millors iniciatives europees en el suport de l'autoocupació entre la joventut. Forma part de la comunitat global Santander X i representa la evolució de Santander YUZZ, una iniciativa que en les darreres nou edicions ha potenciat les idees de més de 6000 joves i ha generat centenars d’empreses. A la ciutat, el centre està ubicat a la seu de Tarragona Impulsa (edifici de la Tabacalera).

Més informació aquí.

Segells de reconeixement d’administració oberta