Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2019 Els comerciants Cruises Amicvm es visiten entre ells

Els comerciants Cruises Amicvm es visiten entre ells

Els comerciants Cruises Amicvm es visiten entre ells

Els participants es van mostrar molt satisfets per haver pogut compartir idees i neguits, i van intercanviar contactes i recomanacions
Els comerciants Cruises Amicvm es visiten entre ells Joan Pàmies, de Sports Pàmies, va ser un dels amfitrions de la trobada
11/04/2019

El passat dilluns els operadors Cruises Amicvm van realitzar l’activitat Visites a Comerços, en què es van visitar entre ells.

Cada establiment participant va compartir amb els companys qüestions relacionades amb la feina de petit comerciant i la gestió dels seus negocis.

L’activitat va començar al El Lloro de la Negrita, la nova botiga del Melcior Bustos, propietari de El Lloro. Melcior va parlar de la tipologia de clients que té, les diferents línies de producte i les dificultats d’implementar el negoci online.

Sports Pàmies va ser el següent establiment visitat. Joan Pàmies va mostrar la seva botiga i com en gestiona les diferents parts. També va parlar de com ha anat evolucionant el negoci des la fundació per part del seu avi. Finalment, va explicar el procés costós però amb uns resultats sorprenents que ha suposat l’aposta per l’especialització i el comerç online.

L’última amfitriona del dia va ser l’Emília, que regenta la botiga D’NAS, essències a l’aire. L’Emília ha fet una aposta clara per la qualitat del seu producte i per evitar competir per preu. La seva botiga està plena de perfums per a la llar, la higiene i la roba de les millors marques, principalment franceses.

Els participants es van mostrar molt satisfets per haver pogut compartir idees i neguits, i van intercanviar contactes i recomanacions.

La idea és repetir l’experiència amb establiments de la Part Alta i complementar aquestes activitats amb el Retail Tour a Barcelona programat per al 27 de maig.

La formació i la creació de comunitat entre els comerciants és una aposta clara del projecte Cruises Amicvm, que compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta