Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2019 Comerciants tarragonins visiten els seus col·legues del barceloní barri de Gràcia

Comerciants tarragonins visiten els seus col·legues del barceloní barri de Gràcia

Comerciants tarragonins visiten els seus col·legues del barceloní barri de Gràcia

L’activitat va cloure el programa formatiu Cruises Amicvm, on els botiguers han compartit entre ells el seu saber fer i inquietuds
29/05/2019

En la visita als establiments del barri de Gràcia, els comerciants de Tarragona van poder conèixer de primera mà diferents formats comercials. En concret, van veure botigues de comerç al detall que ofereixen productes destinats a la compra per impuls, com Be del grup Natura. També es van familiaritzar amb models que aposten per l’experiència dins la botiga i la creativitat, com Fujifilm o Plom Gallery i models altament especialitzats. Entre aquests últims trobem la botiga de sabó a granel El Safareig, la mítica llibreria infantil Casa Anita i la botiga de cervesa artesana La Bodega del Sol.

Els botiguers tarragonins van constatar que per sobreviure dins al sector detallista és imprescindible l’especialització, oferir un tracte personalitzat i un servei basat en les experiències dels clients dins de l’establiment.

Els comerciants van aprofitar per compartir idees i sensacions amb els seus homòlegs barcelonins, que afronten els mateixos reptes que ells – lloguers alts i caiguda del consum- en un entorn altament competitiu i complex .

Cruises Amicvm i la Cambra de Comerç de Tarragona aposten per treballar junts en la modernització i la formació pràctica del petit comerç. Aquestes experiències han resultat altament positives i motivadores per als botiguers, fet que referma la idea de seguir treballant en aquesta línia.

Segells de reconeixement d'administració oberta