Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2019 Els participants del programa d'acceleració empresarial Tarragona Open Future exposen els seus projectes

Els participants del programa d'acceleració empresarial Tarragona Open Future exposen els seus projectes

Els participants del programa d'acceleració empresarial Tarragona Open Future exposen els seus projectes

Set empreses opten a diferents premis després de rebre assessorament durant sis mesos
11/06/2019

Aquest dimecres, 12 de juny, es tanca la 4a edició del programa d'acceleració d'empreses Tarragona Open Future, amb l'exposició de tots els projectes participants.

Les instal·lacions del Crowdworking Green, al Magatzem 1 de la Tabacalera, acullen demà el showcase durant el qual el jurat podrà escoltar de primera mà els projectes desenvolupats durant aquests mesos.

Els premis són de 3.000 € pel millor projecte i 1.500 € per als dos projectes finalistes, més tres anys de tutories de consolidació segons necessitats de les start-up.

En aquesta edició, el jurat està format per: Miguel Ángel Fernández, de Desenvolupament Digital de Telefónica; Mònica Boquera, delegada d’Acció a Tarragona; Eduard Comerma, del banc BBVA, i Elisabeth Cerrato i Roser Casanova, de Litigest.

El programa Tarragona Open Future consisteix en una formació grupal de sis mesos i l’assessorament especialitzat en matèries com el màrqueting digital, finances, branding, comunicació, estratègia empresarial i aspectes jurídics.

En aquesta quarta edició del programa es van presentar vint sol·licituds, de les quals es van seleccionar vuit start-up (i, d'aquestes, set han finalitzat el programa). Des del mes de gener, els participants han rebut quaranta-cinc hores de formació grupal i nou hores de sessions individualitzades.

Les empreses participants en aquesta quarta edició del Tarragona Open Future són:

  • Minerva Castillo, de Minerva Castillo Coach de Salut i Benestar
  • Enric Martí, de Reformes Advisor
  • M. José Moreira, de Smartwin
  • Susana Miranda, de SUMI
  • Ramon Sicart, de Trasladia
  • Antoni Sambró, de Easy2bwise
  • Josep M. Vallvé, d’Al Mercat

 

El programa Tarragona Open Future l'organitza la Conselleria de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Tarragona, amb la col·laboració de Wayra, l’acceleradora de start-up digitals de Telefónica.

Tarragona Open Future forma part d'una xarxa global d'acceleradores que es desenvolupa en deu països (Argentina, Perú, Equador, Brasil, Colòmbia, Regne Unit, etc.) de la mà de Telefónica.

Els guanyadors del Tarragona Open Future (així com del Programa Explorer i dels Premis Empresa Tarragona Impulsa) es coneixeran el dijous 4 de juliol al vespre, en el transcurs d’un acte que tindrà lloc al Teatret del Serrallo.

Segells de reconeixement d’administració oberta