Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2019 Fira de l’Oli Nou DOP Siurana

Fira de l’Oli Nou DOP Siurana

Fira de l’Oli Nou DOP Siurana

Arribarà a Tarragona del 29 de novembre a l'1 de desembre
Fira de l’Oli Nou DOP Siurana Foto: Mauri
21/11/2019

Del 29 de novembre a l'1 de desembre se celebrarà a la plaça de Corsini la XIX edició a Tarragona de la Fira de l’Oli Nou DOP Siurana.

El Mercat Central ha acollit la presentació d’aquestes jornades per part del conseller i president d’Espimsa, Dídac Nadal; el vicepresident de la DOP i director general d’Unió Grup, Ferran Huguet; el vicepresident del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre, Joan Salas, i el president del Banc d’Aliments de les comarques de Tarragona, Eusebio Alonso.

El conseller i president d’Espimsa, Dídac Nadal, ha destacat de l’oli nou que “és un producte de proximitat, saludable, i forma part de la nostra cultura i tradició”. Ha desitjat molt d’èxit en aquesta nova edició i ha agraït la col·laboració de les entitats que fan possible aquesta festa, com el Gremi de Pagesos, a més de destacar la col·laboració amb el Banc d’Aliments.

D’altra banda, el vicepresident de la DOP i director general d’Unió Grup, Ferran Huguet, ha subratllat que l’any passat a Tarragona van tenir rècord de vendes i, per tant, de participació, un fet que esperen repetir els dies vinents. També ha explicat les nombroses activitats que es realitzaran, com tasts comentats d’oli, tallers infantils, música en directe, etc.

Més informació clicant aquí.

Segells de reconeixement d’administració oberta